Online kupovina - diskusije

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Alibegovic, Sep 23, 2009.

1. Reznor

Reznor Overclocker

Ubuy je li to legit, piše buy imported goods

Treba jednom prijatelju jedan lijek Prevacid se zove, ima na amazonu, ali izgleda out of stock, je li se to može prevesti kupiglobal-om? Ili ovaj ubuy ako nije neka frljoka ko što mi djeluje.

2. dams82

dams82 Komšija

Nisam farmaceut, ali Google kaže da je to Lanzoprazol, lijek koji je inhibitor protonske pumpe, laički on kontroliše lučenje želučane kiseline. Sumnjam da ga nema u našim apotekama. A ovi servisi za prebacivanje iz usa koliko se sjećam ne rade s lijekovima.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. Reznor

Reznor Overclocker

Ne znam šta je u pitanju mislim da mu treba više toga, a preko zavoda dobije samo jedan godišnje, hvala znači lijekovi ne mogu.

4. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Zasto ne posaljes upit pesotu i kupi globalu?

5. selvin

selvin Moderator

Ubuy smrdi na scam.

6. Reznor

Reznor Overclocker

Scamcina teska, provjerih jos malo review-e, ako jos ko naleti eto da zna, uglavnom lokacija im se stalno mijenja na osnovu drzave koju stavis, support ne odgovara, navodno su bazirani u Indiji, izbjegavati.

7. Mujka

Mujka Komšija

8. bhd

bhd Veteran foruma

Gledam cijene 2023 vs da as sve u prosjeku poskupilo 20-30% neato sto sam
    Placao full price 21 sad 27

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. Reventon

Reventon Veteran foruma

Tako je. Ja sam prije narucivao, sad sve uzmem kod nas za slicnu cijenu.

10. Mujka

Mujka Komšija

jest fakat poskupilo al opet ima stvari koje nemos ovde nabavit
    a o kvaliteti dovoljno govori da od zene prijateljice imaju neku doktoricu iz slovenije kaze
    obavezno uzmite suplemente van bih ...

11. Haker

Haker Veteran foruma

Ja sam sa Alija naručio ovaj bike computer, piše da je došlo na carinu prije više od.mjesec dana i ništa od tada. Kako se to moze provjeriti ili da probam rebound?

12. dino73n

dino73n Veteran foruma

Ne radi ti slika pa ne znam sta si objavio al samo R tracking je mjerodavan kad ga probas na nasu postu ili. 17track

Kad vidis da je paket sletio u BiH i unutar izvjestaja imas BASJJA to je to. Ovi neki kineski izvjestaju su šega

Evo uspio sam otvoriti sliku i prekopirati tracking broj testirati ga na nasoj posti.

Nije on jos dosao u BiH

Last edited: Sep 20, 2024
    Haker likes this.
  13. Haker

Haker Veteran foruma

@dino73n hvala ti. U posljednje vrijeme mi iz Kine sve dolazilo za 10 - 15 dana. Bitno da se kotrlja :D

14. dams82

dams82 Komšija

Tebi baš slabo ide oko ovih stvari, ovo što je Dino uradio si mogao i ti da provjeriš. Dok naša pošta ne kaže da je stiglo u BiH ništa drugo se ne pika.... I to samo kad su ove registrovane pošiljke sa R oznakom na početku broja za praćenje.

15. Haker

Haker Veteran foruma

Pa nisam imao pojma za taj R i totalno zaboravio da naša posta ima tracking, ne pamtim kada mi je trebalo jer nisam nikad imao problema sa pošiljkom.

dams82 likes this.
  16. Reznor

Reznor Overclocker

nenji_avero likes this.
  17. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Šta je sa onim "NaKlik" još uvijek je aktivan.
    Ja se registrovao ali kada sam pokušao da objavim nešto traži mi podatke kartice za plaćanje. Rekoh sebi, e nećeš.
    Meni je to sumnjivo da moram registrovati karticu da bih objavio nešto. Neka stave da mogu registrovati PayPal i uredu je, ali direktno da dajem podatke kartice nekoj ovakvoj stranici, ne hvala.

18. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nista to, samo zaobici lagano. A bilo bi dobro da ima solidna alternativa olx-u. Za sada je sve ovo tanko.

19. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ima 3-4-5 pokusaja konkurencije olxu ali dzaba kada nema ljudi na tim platformama. Ja objavim artikal,stoji 2-3 mjeseca i ima 30-40 pregleda.
    Olx je isto oslabio,i tamo je osjetno manje ljudi i oglasa ali je i dalje broj jedan.
    Ja bih volio da neki od ove konkurencije razbije monopol ali bez velike love,inovacija i marketinga,od toga nema nista.

20. Haker

Haker Veteran foruma

Jedino kada bi facebook marketplace došao kod nas.