Online kupovina - diskusije

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Alibegovic, Sep 23, 2009.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Meni danas dodje ovaj dorbell
    Prvi put naručio preko kupi global super sve
    Isto preporuku za Eufy dorbell odlično radi, najbolji izbor kada je u pitanju pametno zvono.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. dams82

dams82 Overclocker

Imaš li link od tog zvona.

3. Haker

Haker Veteran foruma

eufy Security Battery Video Doorbell C210 Kit, 1080p, No Subscription, Wi-Fi, 120-Day Battery Life, AI Detection, 2-Way Audio, Remote Monitoring https://a.co/d/aSn9mLr

Ja ga platio 100 dolara samo sto su ga dostavili gledam spao na 65
    Za tu lovu dzaba, radi isto kao i ovi fensi skupi, kvaliteta videa je odlična. Staviš SD karticu u ovu bazu i snima, ne treba cloud i gluposti koji ostali brendovi zasebno naplaćuju

dams82 likes this.
  4. DSA

DSA Aktivista

5. Haker

Haker Veteran foruma

Znao sam za ovo, opet Amerika, čajna špijunira, Google i big tech nisu i tako. Ugl boli me dupe za snimke ispred vrata zato sam ovo uzeo. Svi ostali sve opcije sakriju iza subskripcije.

6. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Raja koristi li ko Aircash?

Koristio bih je cisto za online kupovinu, ono prebacim novac sa svoje kartice na nju pa onda da kupujem po netu.

Nesto ne volim preko jedine kartice kupovati online.

Prije sam imao dopunjivu karticu od sberbanke uz debitnu i to mi je super bilo, bila free i sve top radilo, u sekundi kroz app prebacis koliko zelis na dopunjivu i odradis kupovinu, medjutim kako ih je preuzela asa banka nije to to i promijenio sam banku.

Zanima me koristi li ko aircash ili nesto slicno, koje metode koristite ako ih ima za sigurniju malo varijantu online placanja :D

7. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je najbolja opcija koju sada koristim a to je da imam jednu karticu za Online plaćanje i balahanje. Na nju stavim novac po potrebi tj nema nikad vise od 500km i sve pet. Nema kud nisam kupovao sa njom.

8. dams82

dams82 Overclocker

Ja nisam imao nikad dvije kartice, oduvijek samo jednu i sve sa njom kupujem, možda je rizično, ali eto nikad problema, a imam opciju da preko app zaključam ako krenu kakvi nepoznati odllivi...

9. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ma ok, ali vala mi mrsko davati jos lupam 5-8 maraka za jos jednu karticu..

10. zemomak

zemomak Aktivista

ja sam je danas dodao na apple wallet, ali sad je treba nadopuniti

Sent from my iPhone using Tapatalk

aNaToMiC ! likes this.
  11. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Hajde javni kako ide, nakon sto je koji put budes koristio :D

Ima li kakvih fees, kako sta i sl :D

zemomak likes this.
  12. Reznor

Reznor Overclocker

Vidjeh već ove neke nove sajtove tipa roba.ba, ali nekim čudom naletih na ovo: https://opk.ba/
    Je li ovo neki klon OLX-a, baš slično izgleda, posebno ovo ispod sa preporukama za slične proizvode :D

13. selvin

selvin Moderator

Sta bi od naklik-a? Krenuli su bili jako sa marketingom i jos rade. Ja se registrovao i poslije usao 2x da vidim sta ima, bila slaba ponuda i izasao.

14. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

15. Reventon

Reventon Veteran foruma

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Industrijski fen za kosu, bravo.

17. selvin

selvin Moderator

Ovo nije oglasnik kao olx, vise kao e-commerce obicni, samo sto sumiraju sa vise radnji i to je to.

18. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ovo izbjegavati u sirokom luku,tu je sve scamm i prevara i fejk.
    Barem po FB ima istih par radnji,gdje se prodaje sve i svasta a vecinom ono sa slike nema veze sa proizvodom koje isporuce.
    Po FB svako malo naletim kako ljudi kukaju i kako su prevareni.
    Tu kupuju ovi novokomponovani (citaj nepismeni) fejsbukasi,starosti 50+ godina pa onda kukanje

19. dams82

dams82 Overclocker

Ananas je iz Srbije. Dugo se vrti njihova reklama na naxi radiju, tako sam i čuo za njih. Imaju baš mnogo tih stranica, ali i kod njih je izgleda jedna najjača kao kod nas olx, a to je kupujem prodajem. Ostale slabe....

20. Reznor

Reznor Overclocker

Da, kupujemprodajem je njihov OLX, a u Hrvatskoj je to njuškalo

dams82 likes this.