Online kupovina - diskusije

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Alibegovic, Sep 23, 2009.

1. dams82

dams82 Overclocker

Ja sam zadnju klimu kupio na raiff sa 20%,sa 16xx na 1300,kud je bila striktno visa kreditna, niko nema koga znam, većina na mastercard i na kraju ljudi nađoše lika iz drugog grada i čovjek kojeg ne znam izađe u susret i naručisrno. A moja Intesa kartica je imala često 10%....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. kvaju

kvaju Komšija

Svak nek kupuje gdje hoće, normalno prije veće kupovine da ćeš pogledati sve opcije, svaka radnja ima te neke ‘akcije’, ali konkretno gume preko ananasa su me izišle dosta jeftinije nego od svih drugih dobavljača u vrijeme kupovine.
    Samo nisam znao da su ti vaučeri ograničeni bili, nisam nigdje to pročitao, sada vidim piše pa ću drugačije postupiti, tj manje se misliti.
    Podrška je ok, cijene ok za tu kupovinu sa uključenim vaučerom, dostava brza, ja zadovoljan.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

3. mobsterc

mobsterc Overclocker

Pa ne radim ni ovaj mastercard kupon?

4. nivla

nivla Komšija

radi kad uneses karticu pa kod

5. Ekstrauterina

Ekstrauterina Aktivista

Izgleda da moram poraniti za kod :D

6. Ekstrauterina

Ekstrauterina Aktivista

Op op, prosao kod. Makita BO5031 za 180km, ekstrica :D

7. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

Naručiš online (ananas), dostava "za 24-48 sati" i onda čekaš 10 dana da bi ti rekli da je roba u magacinu kurirske službe, "BRZE" pošte X-Express...

8. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Narode kakva iskustva imate sa kupovinom na univerzalno.com? Treba mi nesto sto nema na ekupi, a nisam nikad kod njih uzimao, pa reko da priupitam za iskustva.

9. Almir

Almir Komšija

ako imaju na stanju, sve ok

10. Patton2410

Artikl kojii mene interesuje na stranici pise da je na stanju. Znaci sve u dure. Hvala na info.

11. Almir

Almir Komšija

mislim da oni nazovu, poslije kreirane narudžbe, potvrde itd, što je meni ovako jako pozitivno da se nešto dešava sa druge strane...

12. Patton2410

To mi se svidja.

Edit: bdw na ekupi imate 10% off ako placate AMEX karticom

Last edited: May 9, 2025
  13. dams82

dams82 Overclocker

Ako ima objavljeno na olx, a odeš u radnju pozovi se na cijenu sa olx. Tako sam ja radio, inače su u radnjama cijene nešto veće.

Patton2410 likes this.
  14. Haker

Haker Veteran foruma

I meni je isto bilo. Samo meni rekao da se ja olix ne pika samo cijena u radnji pa nisam ni kupio.

Patton2410 likes this.
  15. nivla

nivla Komšija

narucis mu na olx s integrisanom dostavom

Patton2410 likes this.
  16. nivla

nivla Komšija

uglavnom, bio jedan ok laptop,mozda 50ak komada novih pod polovno uvezeno, pun olx mjesecima tog modela, vidim nema nijednog kod firme koja je to uvezla, javim se da kupim, kazu moraju provjeriti, preko racuna ide na cijenu dodatno pdv, nude onda 2000km skuplju opciju istog laptopa, neozbiljno skroz

17. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

zar nije obrnuto bilo? da se vazda gledaju cijene koje su u radnji? barem je prije tako bilo.

18. Haker

Haker Veteran foruma

Pa brate artikal oglašen na olix 225, odem da ga kupim cijena 260. Odem u drugu radnju I kupim za 225km.

19. dams82

dams82 Overclocker

Ja našao mob na olx i odem u radnju i pitam može li se kupit kod njih po toj cijeni,kaže ako imam na stanju može i nađe,i pita koliko piše tamo da mi naplati,ja pokazao i to je to. Nisam ni pitao pošto je u radnji.

20. Ekstrauterina

Ekstrauterina Aktivista

Da nisi mozda karticom placao? U Univerzalno je za kes uvijek bila druga cijena, ako nisu sta promijenili u medjuvremenu.

dams82 likes this.