Online kupovina - diskusije

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Alibegovic, Sep 23, 2009.

1. bhd

bhd Veteran foruma

Ide poskupljenje najavili su od 1.3 za 2$ po kg

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. mobsterc

mobsterc Overclocker

Cuj to? Pa procitas li par postova iznad :D

aNaToMiC ! likes this.
  3. bhd

bhd Veteran foruma

Promace mi zadnja recenica, halalite…

Sent from my iPhone using Tapatalk

p4ja likes this.
  4. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Hocemo li mu halaliti :D

Nego, sta bi na kraju s pesotom. Rekose da su nasli ko ce preuzeti biznis, kako citam na klix forumu, neki bi bez paketa mogli ostati.

5. p4ja

p4ja Komšija

Izlgeda da je ende bas, navodno hoce neku tuzbu da pripreme.

6. 7mediN

7mediN Aktivista

jel ti stiglo ovo?
    ja naletih prije par dana u lego radnji bas na ovaj 911 rsr, oko 200 eura kosta, pa me zanima kakva je kvaliteta ovog

7. Haker

Haker Veteran foruma

Naručio sam Mercedes F1 bolid i Dodge charger, obe seta su top, kopija 1:1. Ovaj porsche nisam uspio naći na Aliju a da ne naplaćuju masno slanje

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

8. 7mediN

7mediN Aktivista

i ja maloprije narucih mclaren p1 set, 70 eura i free shipping na adresu u de, isto 1:1 samo nema kutije.
    a za bosnu shipping svakog veceg seta od 200 do 500 maraka.

ako bude okej kvaliteta, uzet cu i ferrari sp3, 70ak eura je nista naspram cijene originala.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Pa vidi, oni pinovi malo teze upadaju i tako to, ali jednom kada se slozi stvar je identična originalu.
    I ja sam mislio P1, ima na temu za 200km.

Kutija ne dodje ali sve su kesice označene brojevima i uvijek ostane koja kockica viška.
    Btw ja na Ipad skinem lego builder app i slažem po legovim instrukcijama :)

7mediN likes this.
  10. kvaju

kvaju Komšija

Imate na ananas.ba ovaj vikend akciju iznad 600km kad je kupovina 200km vaučer.
    Neki dan sam preko njih uzeo 205/55 16, Michelin Primacy 4+, 660-100km vaučer 560km.
    Da sam čekao još malo izišle bi me s ovom akcijom 460, sto je extra, ali vidim nemaju vise ovih guma na stanju, pa se mislim da zimske uzmem ionako će mi trebati

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Reventon likes this.
  11. Almir

Almir Komšija

dobra akcija, kontam da poručim DUNLOP 225/45 ZR17 (91Y) SPORT MAXX RT 2 MFS 4kom cca sa popustom 429km iznad su sa cijenom toyo, nexen, pireli hankon itd mislim sve sitno ali mislim da je dunlop neki bestbuy ovjde...

12. mobsterc

mobsterc Overclocker

Vaučer ne vrijedi ili mu je prošao rok za korištenje. Provjeri da li su svi uslovi ispunjeni ili pozovi Ananas korisničku podršku za dodatnu pomoć. Hvala!

13. zoi

zoi Veteran foruma

Dok sam. se ja skontao oni haman ukinuse vaucer :(

14. nivla

nivla Komšija

veceras u 12 i minutu ce raditi, mastercard80 se ne moze kombinovati

zoi likes this.
  15. Reventon

Reventon Veteran foruma

Meni ne prolazi vaucer
    @nivla ne kontam, zasto od veceras da radi kada pise da akcija traje od 18.04 do 20.04

zoi likes this.
  16. nivla

nivla Komšija

ogranicen broj dnevno, resetuje se iza 12 sinoc u 12:05 kupio gume

zoi likes this.
  17. zoi

zoi Veteran foruma

Ili su svi kuooni iskorišteni do sad ili ovo nije tačno, jer ja evo probao sad i opet ne radi. Šteta, taman se nameračio da kupim sušilicu, pola godine je zagledam :D

18. nivla

nivla Komšija

u petak popodne,posto je tad pocela akcija, probao kupiti gume, ne radi kupon
    nazovem podrsku i kazu mi da u 12 navece probam, nije radilo do nekih 12:05 a onda se uredno primjenio kupon, oni su dali malo tih kupona, moguce da je jutros vec sve bilo ispucano za danasnji dan jer daju te savjete svima koji ih pozovu
    evo pogledao email u 12:04 zavrsio kupovinu

19. Haker

Haker Veteran foruma

Danas vise ne vazi? Dodjoh do same narudzbe nigdje kod da upisem

Edit, ne proma kod

20. Almir

Almir Komšija

probao sam i ja isto ne prolazi, pisao sam im za problem

Mislim da je ovo loš marketing, ako već ima određeni broj neka napišu da je iskorišteno i sl, na ekupi slične akcije budu ali piše koliko je odobreno i iskorišteno...

zoi likes this.