PUBG nije joiš na konzolama. D2 nije još na PC-u. Sto se briojeva overall tice, na destiny je ulozeneo na desetine miliona u reklamiranje. Cudi me da nema vise igraca. Iza destiny stoji gigantski izdavac. Dok PUBG, kojem radi dosta manji broj ljudi, je i dalje u beti. Nije zavrsena igra. Dosta igraca je probalo i ostavilo. Ceka izlazak. Ne vidim kako je moguce brojeve igraca u obe igre gledati isto. Kao sto mediji spominju koliko PUBG ima igraca u odnosu na dotu. A dota free igra. Fail.
Jucer 2 chicken dinnera jedan squad jedan duo, 2-3 2. mjesta, danas tri partije duo sa jaranom jedan chicken. Nema updejta sto su najavili jos majku mu. Jucer uzas lag bio i danas se osjeti.
Proda li se šta od ovih itema ? Jucer prodao par stvari i uzeo 6,83€. Mogla bi se igra isplatiti. Inace je izasao patch, 5GB.
Možeš prodati create a možeš i odjecu. To ti se nalazi na steamu: games/manage gifts. Pa odaberi od koje igre da prodas iteme i imas info kako se cijene krecu. Za prodaju ti treba steam aplikacija za iOS ili android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.valvesoftware.android.steam.community&hl=en
Odigrao sad jednu partiju solo nakon patcha. Onako na prvu zvukovi drugaciji, optimizacija nula bodova sve isto koliko vidim. Na bf1 medium 1440p imam isti broj fps ko ovdje sve na very low full hd jedino texture ultra i viewing distance high, preskakanje zidova sto jako iritira isto ostalo po starom iako se pricalo da ce to mijenjati, kupljenje itema buguje ko i prije recimo kad kupim item misem na brzinu stalno se desava da ga ne pokupi i sl. Za vikend cu igrati pa vidjeti valjaju li sta te puske.
Ma slicni su DICE-u. Jedno poprave, drugo syebu. Odigrao sam dvije partije gdje interakcija sa okolinom kasni skoro sekundu. Uzimanje itema, otvaranje vrata itd. Ne mozes igrati. Od ovih 5 giga sam jedino primjetio da su dodali zvukove za health. Ništa vise.
Ima jos animacija kad skocis sa visine malo drugacije uradjeno i one dvije puske i to je to nista posebno. Opet se osjeti onaj lag zastane sve na sekundu dvije al moze se igrati. Evo upravo sa squadom malo trolamo Nikad ovo nece biti ispeglano to garantujem jel oni uzmu kes zaborave na sve
Reinstalirao igru i FPS se srozao. Ne samo sto pada ispod 40 vec freeza na momente. Ovako bF1 radi: http://pokit.org/get/img/aa4b054b6ccc8483e94f6ebef80e95d9.jpg A ovo ruglo ne moze ne samo pedeset da vrti vec da je iole stabilna. Ili je do servera ili do neceg drugog ali opalih uninstal. Yebat je.