Preporuke za kuciste

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by RaP, Nov 19, 2009.

1. Picoooka

Picoooka Komšija

Last edited: Aug 11, 2024
    dmr likes this.
  2. dmr

dmr Veteran foruma

Nije mi nikad trebalo, do sad :D

3. dmr

dmr Veteran foruma

4. Reznor

Reznor Overclocker

Ima i na klik miša odnosno dvoklik

5. dmr

dmr Veteran foruma

Hvala, jest da bi bolje bilo da je cijeli front panel dostupan kao kod ovog bequiet :) Jos cu odluciti koje od ova 2, oba mi se cine odlicna.

6. dmr

dmr Veteran foruma

7. Picoooka

Picoooka Komšija

Sve verzije su ARGB : ARGB LED at the front and inside the case.

To pise za svako kada otvoris sajt,ali izgleda konstrukcija kucista ima neke crvene detalje dok je ono sa orange detaljima na slici kompletno crne konstrukcije.

8. dmr

dmr Veteran foruma

Aha, thx. A kakava su ova 2? NZXT H5 Elite i NZXT H5 Flow?

EDIT: Za ovaj be quiet sto si linko odgovara mi tip na olxu :D Pozdrav, trenutna cijena ovog kucista je 310KM, rok isporuke 10-12 dana

Last edited: Aug 11, 2024
  9. Picoooka

Picoooka Komšija

Ma pretjeruju sa cijenom jer je u ipon hu oko 230 km to crno i dostupno je odmah sutra,a to red tek za 14 dana 26 augusta je dostupno.

10. dmr

dmr Veteran foruma

Preko Peropa bi me doslo oko 300KM isto :) Sta je sa ova 2 sto sam napiso, te ima odmah na stanju i povoljnija je cijena.

11. Picoooka

Picoooka Komšija

Pa ako ti odgovaraju dimenzije i front panel ne fali nista kucistu dobro je.

12. dmr

dmr Veteran foruma

Ma tu je to negdje, elite 325KM ovo flow 275KM :D front panel doduse u korist 500dx.

13. Picoooka

Picoooka Komšija

14. dmr

dmr Veteran foruma

Black Flow je 225KM, RGB je 275KM. Sta mislis da idem na flow crni onda? Gledam po testovima nije neko kuciste u smislu hladjenja. Od LotusPC a dobih da bi mogao nabaviti bequiet dx500 za 275KM

15. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Nikad NZXT kucista nisu valjala. U stvari ne znam da je ikad ista njihovo valjalo. Samo precijenjeni fancy proizvodi.

aNaToMiC ! and dmr like this.
  16. dmr

dmr Veteran foruma

Nesto kontam sva ova kucista ili nemaju ventove ili su slabi ili ih ima nedovoljno, i corsair 4000 i H5 flow. Jedino u ovom bq dx 500 dodju dobri ventovi, je li tako? Ili da idem ipak na corsair 4000 pa da palim preko tastature :D

17. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ma taj H5 Flow je cak odlican kad pogledas kakva su starija NZXT kucista.

18. Reznor

Reznor Overclocker

19. Picoooka

Picoooka Komšija

Po meni ti je to BQ 500DX ponajbolje,a ima ga jaran moj u bijeloj varijanti u kombinaciji sa TUF 7800 XT i prezadovoljan je kucistem.

20. dmr

dmr Veteran foruma

I ja naginjem ka bijeloj verziji, bilo kojeg kucista. :D A BQ 500dx mi se svidja sto vec dodju svi potrebni ventovi, front panel je meni najupotrebljiviji, jedino vidim da je problem kod skidanja prednje stranice za ciscenje filtera.