Bilo bi previse utakmica za ekipe u vecim grupama, mada je pitanje da li prolaze samo pobjednici grupa ili se formiraju nove po 4 ekipe?
Dvije bi prolazile koliko sam skontao i onda opet dodjes na sadasnji format... Mada nije jos nista zvanicno.
Hrvatska je napravila ogroman uspjeh. Zemlja sa 4m stanovnika protiv Francuske koja ima 70m plus bivše kolonije ovih crnaca u afrike pa kad sve uzmeš u obzir nije bolje ni moglo. Neće niko ponoviti ovaj uspjeh sa Balkana možda dok smo mi živi.
Grupe za LP: A: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Club Brugge. B: Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Inter, C: PSG, Napoli, Liverpool, Crvena zvezda. D: Lokomotiva Moskva, Porto, Schalke 04, Galatasaray. E: Bayern, Benfica, Ajax, AEK. F: Manchester City, Shakhtar Donetsk, Lyon, Hoffenheim. G: Real Madrid, Roma, CSKA Moskva, Viktoria Plzen. H: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys.
Fury v Wilder - Epska borba. Fury is back. Prve dvije borbe su mu bile "zagrijavanje". Ali je boks jedan od najkorumpiranijih sportova na svijetu. I da je runda bila 10-7, a nije, bila je 10-8, Fury je bio daleko ispred Wildera. Sramota. Šta je gledao prvi sudija pa je dao Wilderu 115-111, samo on zna. Bolje da je borba zaustavljena nego ovo. Koji odron.
Da nema ko na forumu da je clan Barca fan-kluba (oficijelno)? Ako nece ici na Barca - Liverpool utakmicu da mi pozajmi Member Code i Personal Code, placam za uslugu Ne mogu kupiti kartu a bicu u Barceloni, a volio bi iskoristiti priliku. Tek sutra u 11 pustaju u prodaju za "non-members" ali reko da uletim prije ako je moguce.
Ove zadnje dvije utakmice LP su bile ekstra, dugo nije bilo ovakvih preokreta. I nekako mi ljepsi fudbal kad nema manekena iz Reala i Barce.
Nisam gledao od 98 ovakve utakmice Kad bi mogao izabrati top 3 utakmice u zadnjih 20 godina LP, to su proslogodisnja tekma Roma: Barca kod rezultata 0:3 i ove dvije polufinalne.
A ne sjecas se Deportivovog comeback-a protiv Milana od 4:0, nakon sto su izgubili 4:1 u prvoj utakmici 1/4 LP 2003. sezone? Ili Liverpoolovog protiv tog istog Milana u finalu 2005., u Istanbulu?
Griezmann potpisao za Barcelonu: https://www.bbc.com/sport/football/48967047 Kako treba u fudbalu umjesto prihodi/rashodi uvesti salary cap pod hitno...
Glup transfer totalno. Ne znam gdje ga misle staviti, nema njegove prirodne pozicije u standardnoj formaciji. Dembele-a ako prodaju kreteni su i veci nego sto sam mislio.