Umjesto da bude legenda u Atletiku prelazi u Barsu i pravi gresku kao Coutinho kad je otisao iz liverpoola. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni se fudbal pravo ogadio i sve ga manje i manje pratim. Sa ovim parama otišlo je sve u krasni qrc. Neki dan El Sharaawi malo bolji od prosječnog igrača otišao u Kinu za 36 k eur dnevno ma fuj!
Zna li ko gdje gledati veceras Whyte vs Rivas? Boksa momak iz kluba u kojem sam trenirao boks jedno vrijeme u Zg kao undercard. RTL Online sugavi ne da gledati van Hrvatske online. Pokusao preko hola VPN al ne ide
http://www.sportbible.com/football/...yers-return-their-free-cars-20190720.amp.html Koji ciganluk od Audia... Mislim, svako od njih moze sebi kupiti ta auta da ni ne osjete, ovako samo izgubise obraz.
Cuj ciganluk?! Ko to jos kome poklanja 10-15 miliona Eura? U sponzorstvu su im dali auta na koristenje i sada trebaju da ih vrate. Ne znam zasto se svijet cudi takvim stvarima?!
Ako ne bude previse drame oko odlaska Messija, vjerujem da bi se mogao dobro uklopiti i da ce mu Messi ponekad pustiti neki slobodnjak
Liga prvaka 20/21: Grupa A: Bayern, Atletico Madrid, Salzburg, Lokomotiv Moskva Grupa B: Real Madrid, Šahtar, Inter, Borussia Mönchengladbach Grupa C: Porto, Manchester City, Olympiacos, Marseille Grupa D: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtylland Grupa E: Sevilla, Chelsea, Krasnodar, Rennes Grupa F: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, Club Brugge Grupa G: Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev, Ferencvaroš Grupa H: PSG, Manchester United, Leipzig, Bašakšehir
Kvalifikacijske grupe za SP u fudbalu. Sanse za prolaz.. nepostojece. Grupa A: Portugal, Srbija, Republika Irska, Luksemburg i Azerbejdžan. Grupa B: Španija, Švedska, Grčka, Gruzija i Kosovo. Grupa C: Italija, Švicarska, Sjeverna Irska, Bugarska i Litvanija. Grupa D: Francuska, Ukrajina, Finska, BiH i Kazahstan. Grupa E: Belgija, Vels, Češka, Bjelorusija i Estonija. Grupa F: Danska, Austrija, Škotska, Izrael, Farska Ostrva i Moldavija. Grupa G: Nizozemska, Turska, Norveška, Crna Gora, Latvija i Gibraltar. Grupa H: Hrvatska, Slovačka, Rusija, Slovenija, Kipar i Malta. Grupa I: Engleska, Poljska, Mađarska, Albanija, Andora i San Marino. Grupa J: Njemačka, Rumunija, Island, Sjeverna Makedonija, Armenija i Lihtenštajn.