Patriot Pyro je poprlicno losa serija, jedino ako mozes da dobijes disk povoljno. EDIT: Zapravo neki recenzenti govore da je solidno brz, neki da je poprilicno spor, tako da ne mogu da dobijem neku cistu sliku.
Znam i ja da nije neka sreca, zato pitam koliko se isplati dati za polovan bez garancije. Vidim u genelecu je nov sa garancijom 165+pdv.
A i oni su levati, neki dan sam poslao upit za ovaj ssd dok nije bio na stanju i rekli cijenu od 275 km.
Bolje i 5KM, nego kao next.ba, poveca cijenu za 50, a napise da je snizio 25. Znaci varaju te za 75KM lagano.
Pa to svi rade kad hodas kroz grad fola snizenje a napisu vecu cjenu a stave realnu kao smizeno...sreca pa gledam na vishe.mjesta Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Pa dobro, to je fol koji su izmislili ovi koji se bave prodajom tekstila Kad ne mozes nesto prodat, iznad postojece cijene napises vecu i prekrizis, kazes da je snizenje, a prodajes po istoj cijeni :] Neki jaci e-taileri nude opciju tipa "price history"
A kad je bila 271,00 KM s PDV-om, svima dobro osim next-u, pa mi šutili ko zaliveni Nije pravdanje jer za tim nema ni potrebe, jer i ja da sam na mjestu kupca za svoj novac bih tražio najpovoljnije gdje ima. Međutim, u ovakvim okolnostima (Nabavne cijene http://www.xxxxxxx.ba 275,10 KM - citat iz nabavnog cjenovnika) 324,00 KM s PDV-om i nije neka pljkačka, tačnije, 324/1,17= 276,92-275,10= 1,82 KM čiste zarade next ima po prodatom ssd-u Samsung 128GB s830 Nove količine stigle po novim (daleko višim) cijenama, tako da ... ova cijena po kojoj nudimo je fakat poklon gledano sa strane next-a, svijesni da je iz ugla kupca najobičnija pljačka, ali nemoćni smo. Sry ali moram nas braniti PS: Da se malo isčupamo, ovi dolaze sa adapterom sata-usb, odnosno sa bracketom za montažu u 3.5" utore, ali opet 50 KM razlike u odnosu na prošlu turu je, brat bratu, previše.
Nije to fazon druze, sve je to OK, dobili skuplju robu pa prodajete skuplje. Logicno. Ali zasto stavljati da ste spustili cijenu kad niste? Odakle se pojavi ona cifra od 349KM kad nije te cijene disk bio nikad?
To je zato što naši levati gledaju samo da dignu cijenu jer kontaju više će zaraditi. Sreća pa ima ovih švercera na piku inače bi još furao C2D iz 2008. jer nema teoretske šanse da bi sebi mogao priuštiti hardware po cijenama koje se vrte po našim radnjama.
Kod nas nema snizenja i rasprodaja. Mi nista ne proizvodimo to je jedini razlog sto sam ja laptop dv7 8gb i7 beats audio 15ka 1tb disk bla bla nov uzep za 550 $ i sto sve mozes vani naci za min 40% snizeno kod nas se sve uvozi.....od vode do aviona za premijera kod nas pise cak i na rasprodajama sve 5% snizeno.... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
AW: SSD diskusija Izvozimo drvo u Sloveniju, a uvozimo gotov proizvod od tog istog našeg resursa koji smo poslali. Koji smo pametolozi. Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2