Haha, jesi li obratio paznju mozda na cijene? Uzmi u obzir da ce finalna verzija igre biti nekih 35-40 dolara.
Znaci bolje sacekat, upravu si. Strpljen, spasen. Ako neko ima slucajno betu da se isproba, rado bih probao Hvala jos jednom
Kas smo ovoliko cekali , strpit se jos malo nije neki belaj :lol: edit http://kotaku.com/5475246/starcraft-ii- ... n-the-beta
Par screenshotova na 25x16 uz maksimalne detalje: http://www.pcgameshardware.com/aid,7052 ... /Download/.
Joj shotovi su extra opet sam poceo slinit, imam SC original i ovo ce biti 99% original kupljeno jedino ako blizzard nezasere sa multiplayerom
Citao sam neka "prva iskustva" i kazu da igra vec sada izgleda tehnicki savrseno (osim 100% GPU opterecenja na menijima), dok se sam nacin igranja zapravo i nije promijenio. Nesto kao StarCraft u 3D-u sa novim Battle.net integracijama i nizom malih detalja.
Pa stace mi vise od toga smao neznam kakavi su jardverski zahtjevi igre interesuje me cisto informativno znajuci blizzard nebi trebali extremno veliki
Meni nekako HUD odudara sa ovih screenova, prvenstveno radi onog crnog dole. Valjda ce to "obojit" il ubacit sta ljepse, jer ovako nekako... Ne znam xD (vjerovatno da je do mene samo)
Ovdje imas sistemske zahtjeve koje je naveo Blizzard, nista posebno, mudro nastupaju jer zele sto vise potencijalnih igraca, bas kao i za WoW.
ma ni netrebaju mi ultra detalji mada ako bude trebalo strpam jos 2 gb rama mada i sad imam dovoljno za ultra, ali cisto sumnjam da ce finalna verzija bitit takva kao sto rece Enis cilj sto vise kupaca privuci sa malo slabijim masiniama a i zna se da blizzard pravi optimizirane naslove.
danas sam imao priliku da preko live streama pratim finale jednog turnira. nazalost sam tek naletio pred finale, koje je bilo zerg vs zerg. malo dosadan matchup za pratiti. tip je best of 5 dobio bez problema 3-0, svaki put sa fast exe pa tech na roach+hydra. iskoristavanje prepreka na karti je u bilo kljucno u borbama, a micro management nesto manje u ovom matchupu, mada je bila situacija gdje je jedan igrac majstorski iskoristio burrow da ukopa jedinice sa energijom u crvenom podrucju. jos jedna interesantna sitnica koju sam skontao gledajuci je da overlord vise nije detektor, nego ga moras razviti u overseer da bi otkrio zakopane i nevidljive jedinice. bljuvanje kraljice po hatcheryju zbog povecanja broja larvi je isto prejako. mnogo sam zagrijan. :mrgreen:
Ne znam koja je razina "profesionalnosti" bila u pitanju, no svakako treba spomenuti da postoji znacajan broj cak i regularnih igraca SC-a kojima se ne svidjaju hardcore postavke (tipa brzina i sl.)
finale su igrali orly i dimaga. evo kako su izgledale tabele platinum divizija prosle sedmice. obojica su u vrhu, znaci da je finale bilo relativno kvalitetno. http://www.gamersunity.de/img/sys/2010-08/PlatinumDivisionBreakdown230210_2.jpg
Pa fora je u tome sto Blizzard jos uvijek nije sredio "bug" koji uzrokuju 100% GPU zauzece na pocetnom ekranu, a sad ako jos ne radi dobro automatska kontrola broja obrtaja ventilatora sa spomenutim driverima, veselje.