Streaming servisi: Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney+

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by kvaju, Jan 6, 2016.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Jos da nam Microsoft uvede pretplatu za Windows (a naginju ka tome) i game over. Danas je pretplata u modi, valjda.

Picoooka likes this.
  2. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Meni je trenutno od svih servisa najbolji Disney+, pogotovo sto ubacuju sve i sto izadje i na Hulu.

3. Picoooka

Picoooka Komšija

4. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Raja gdje cu uzeti najjeftinije Spotify Premium, dodijale mi krekovane skidati?

5. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Bila je prije opcija preko egipta sa njihovim goft karticama po 6 mjeseci. Mozes 3 stackati. Ja sam tako uzeo na godinu i po dana, sad ce mi za koji mjesec isteci. Izaslo me mislim 60KM.

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja to godinama koristim dzabalama :D

7. Almir

Almir Komšija

Gdje da kupim youtube premium i spotify pretplatu za 1g na posotojeće akaunte, ako je neko kupovao u skorije vrijeme, da je neka sigurica...

8. DSA

DSA Aktivista

Ako koristis iphone najbolje preko Indije

9. Almir

Almir Komšija

da, jel misliš samo na spoti ili može i yt

10. DSA

DSA Aktivista

Mislim na youtube

11. Almir

Almir Komšija

kupim na olx yt premium, uplatim, na email dobijem poruku da se pridružim porodičnoj grupi, ali kada odem na pridruživanje, kaže da nije moguće jel se ne nalazimo u istoj zemlji....

Kontaktiram ovog od koga sam kupio kaže da li bi mogao dobiti na 1min da se on logujue aktivira i izađe.

Mislim meni je to ludost, naročito što mi preko tog gmaila mi je sve...

Sad se ja pitam da li ja to mogu odraditi jel mi se ne daje, a opet ne želim premium na neki random gmail...

12. selvin

selvin Moderator

Je li imas neko konkretno pitanje? Meni je ludost da si sad porodica sa nekim random likom na olx sa account-om gdje ti je sve i rizikujes da ti account bude suspendovan.

13. Almir

Almir Komšija

Imao sam konkretno pitanje, zašto meni ne kaže šta da uradim, zašto moraju oni, ali ako me mogu banovati onda mi je bolja opcija da mi aktiviraju yt premium na neki drugi email.

Imam taj gamil još iz beta faze gmaila, a sve mi je na njega linkano...

14. zoi

zoi Veteran foruma

Pa pitaj to njega, kako ćemo mi znati? Evo iz svog iskustva ću ti reći da ako su accounti postavljeni na različite zemlje, nema od premiuma ništa. Ja imam yt family preko Argentine, supruga je podešena na Argentinu i mogao sam je dodati, dok oca koji je na našoj regiji nisam mogao jer izbaci grešku da nismo u istoj zemlji, kao što i tebi izbaci.

15. Haker

Haker Veteran foruma

Prvo ako kupujes preko olixa sta očekuješ, da je lik tebi otvorio accpunt i prodaje ti ga tri puta jeftinije.
    Ja sam sve streaminge pogasio jer ne gledam, zato yt premium plaćam legalno, jebote 15km nije 1500

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

16. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Nadam se da nisi toliko naivan.

17. Almir

Almir Komšija

ma u pravu ste, bzv petaljm, nekada davno sam kupovao spotify tako preko olxa i radilo je to 2g, sad vidim da su pooštrili te kriterije pa da mogu dobiti bzv ban/suspenziju

uglavnom ovi sa olxa nisu čista posla...

18. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

E društvo trebao bih spotify pretplatu, kako mi se najviše to isplati plaćati, obzirom da nemam neke family dealove i slično.

19. Almir

Almir Komšija

Moje iskustvo;

na olxu sam kupio spotify radio 2g bez problema, sada sam opet produžio, meni znači da na moj postojeći produži a ne da mi pravi novi acc, radi playlista his i algoritma koji imam na postojećem acc.

A što se tiče yt premiuma, aktvirali su mi na alternativni gmail yt premium i sve radi, ugl dao sam djeci da koriste mogu i tvu...ovo mislim što sam kupio na olx nije neka para...djeci ne znači niš pretplatnici, histori, algoritam itd...

Ja sam sebi aktivirao na moj glavni gmail legalnu pretplatu , generalno meni je to na kompu fino radilo bez reklama i mogao bi da živim sa tim ali yt reklame sa istim acc na tvu mobitel tj iphonu ubi...

Ovo sada fino radi, ako bude problema bacim refreš.

20. p4ja

p4ja Komšija

Brate to sranje je 5 eur i ako ga bas korsitis dosta kao sto ja ne vadim slusalice iz usiju, uplati petaka pa nije 92, ovo ostalo netflix i hbo to sve preko pika za cenera kupis... i niposto davat bilo kakve mailove i sifre nekim random likovima sa pika..