Streaming servisi: Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney+

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by kvaju, Jan 6, 2016.

1. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja sam ukinuo Netflix skoro, mislim da su bila 3-4 poskupljenja u godinu dana, a nista valjano nisam pogledao mjesecima.

Reznor likes this.
  2. Haker

Haker Veteran foruma

Nisam, nesto ne mogu ljeti gledati filmove, samo planina i sunce :D

Sent from my iPad using Tapatalk

dams82 likes this.
  3. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Sweet Tooth je bas fina serija za odgledati.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Eh gotovo i sa ovim. Najgore sto mi ova pretplata treba pa ću nastaviti po punoj cijeni. Najviše radi televizora, jer ne mogu ukinuti reklame na njima.[​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

5. dino73n

dino73n Veteran foruma

Instaliraj SmartTube na tv i uzivaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

6. Haker

Haker Veteran foruma

Odlično. Koji app za telefon, treba mi da moze yt raditi u pozadini posto dosta slušam podcaste na poslu

7. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Kod mene je Revanced Extended i radi dobro.

Haker likes this.
  8. zoi

zoi Veteran foruma

I ja dobio isti email. 8,5 USD za nas cijena, nisu normalni. Za naš standard 8,5 KM pa bi se moglo pričati i to bih im i platio, ovo ne.

9. Haker

Haker Veteran foruma

100% ljudi imaju abnormanlne cijene za uslugu playbacka u pozadini i reklame off.
    Sa druge strane ja ne gledam praktično ništa drugo osim YT tako da ću probati ovaj redvance ako ne radilo kako treba plaćat ću i to je to

10. selvin

selvin Moderator

Ma vecina ovih pretplata se placa bezveze. Svi kukaju kako je sadrzaj los na svim streaming platformama. Ja imam Max kroz mojatv ali ne bih ga sigurno placao da mi nije u paketu ukljucen. Doduse ne gledam toliko tv. Za youtube premium te tjeraju reklame, a nesto mi se alternative ne koriste. Ni njeg ne gledam toliko kod kuce, tako da zasad zivim s reklamama.

11. zoi

zoi Veteran foruma

Ja dosta koristim youtube, što kući na tv što na telefonu i reklame mi baš smetaju. Lakše mi je na telefonu sa tim aplikacijama, ali za tv će ići malo teže. Ne dam im 200 KM godišnje da bih gledao bez reklama iz principa, baš su postali pohlepni. Radije ću ga prestati gledati.

12. Reznor

Reznor Overclocker

Pa eto imaš iznad preporuku, probaj Revanced i Cast na TV ako ti je SmartTV.
    U najgorem slučaju Android box, chromecast, firestick, nabaciš apps koje želiš, a ima i Stremio, Kodi.

13. Haker

Haker Veteran foruma

Sve zavisi kako gledaš na stvari, ali definitivno treba gasiti sve sto se ne koristi.
    YT su napravili da ne možeš gledati od reklama, tako da pretplata ili ga ne gledati ili ove alternative ako rade.

Mene stid staviti koliko ga koristim ali većinom na poslu i to je jedino, ne gledam serije, filmove, tv, ponekad igram nesto ako ima neka igra i to je to. [​IMG]

14. selvin

selvin Moderator

Pa ti treba da platis s pjesmom jer provedes bukvalno pola dana na njemu. Da koristim i pola toliko, ja bih platio. :)

15. dams82

dams82 Overclocker

Za android meni je smart tube extra. Nagledao se svega bez reklama... Ja ga imam na fire stiku....

Haker likes this.
  16. Qler

Qler Veteran foruma

Ja na telefonu koristim revanced.. nisam iskreno ni trazio na TV neku alternativu. Imam od neki dan Stremio :) nisam znao da on ima neki youtube addon, to bi bilo extra...

17. Haker

Haker Veteran foruma

I do sada sam samo sto je turska primjerenija našem standardu. Ali s obzirom koliko ga przim ok je meni. Gori je netflix, prime, gamepass sve ću to pogasiti.

18. zoi

zoi Veteran foruma

Haker ga baš prži. Meni na telefonu pokazuje 49 minuta average ali koliko sam skontao tu ne računaju gledanje na tvu, tako da ukupno bi to bilo do 2 sata max, zavisi od perioda godine. Meni nije problem plaćanje nego cijene koje nisu prilagođene našem tržištu. Ne znam da ijedan servis ima kako treba cijene za nas, možda jedino gamepass za PC.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Možda se ravnaju po prosječnoj plati

Mislim da ti vrijeme gledanja pokazuje vezano za tvoj acc, tj da nema veze sa uređajima.

20. zoi

zoi Veteran foruma

Pa i po prosječnoj plati nema smisla jer imamo cijene kao hrvatska i Slovenija koje imaju dva tri puta veću prosječnu platu od nas.