Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja sam stari korisnik i bas prekuce zovu nude mi ponudu iako sam jos pod ugovorom vise od godine. Trenutno imam duo light a nude da predjem na trio. Placao bi prvu godinu 49 ipo KM (koliko je sada paket) a onda poslije godine 80 i nesto km. Odbio iz dva razloga. Prvo meni ne teba veci od ovog internet nit mi treba 5GHz. Stabilnost mi je vaznat kod pikanja i to imam. Drugo odmah u startu im nikad necu prihvatiti paket koji ima kucni telefon ukljucen u ponudu ma koliko god oni govorili 'ma nemorate ga koristiti'. Pa sto ga nudite onda. Hahaha. Ne koristim kucni od 2005 a sad da ga ukljucujem.

Haker and dams82 like this.
  2. nivla

nivla Komšija

kucni je dobar kad zoves opstine, razne institucije i slicno, pozivi su dzaba, tako da ukljucene minute taman mogu biti da saznas gdje treba otici

3. dams82

dams82 Komšija

Ma druže imao sam ja taj fiksni, nikog nisam zvao s njega, imam na mobitelu 800 minuta prema svim mrežama, čak ni podršku telemacha nisam s fiksnog zvao, ima onaj besplatni broj za podršku. Nije džaba ona uzrečica "bitan si mi k'o fiksni u telemachu"

4. MTV

MTV Novi član

5. DSA

DSA Aktivista

Ovi imaju Arene u ponudi. Kako ce taj dio rijesiti?

6. MTV

MTV Novi član

Sa HSom su to bili rijesili da kad je HSu istekao ugovor sa Arenama, Arene izbacili a pustili SKove.