Ultimativni filmski vodic

Discussion in 'TV, muzika, filmovi i serije' started by Esh, Aug 15, 2007.

1. dmr

dmr Veteran foruma

Pa ako uzmes da je na forumu prosjek godina 20, mozda i nizi onda je i razumljivo :D

2. Sena

Sena Veteran foruma

Haj odavno znamo da dmr voli psiho drama uber trilere za koje ti treba tabla tableta za smirenje poslije. :mrgreen: :mrgreen:
    Bez uvrede. :D

3. dmr

dmr Veteran foruma

skontaces mozda poslije neke stvari :D

4. veki81

veki81 Aktivista

Onda @dmr obavezno pogledati "DIVIDE" ako vec nisi, sinoc ga ja pogledao i otresao sam usima pola sata poslije filma :mrgreen: .

5. Sena

Sena Veteran foruma

Zeza je bila naravno, svatko ima svoj ukus za filmove, o tome je glupo i raspravljati.

6. dmr

dmr Veteran foruma

pa ja ga preporucio ovdje na temi :D Al nije da je bas toliko dobar :)

7. ColdFire

ColdFire Overclocker

Osrednje . Mogao je biti puno bolji film

8. dmr

dmr Veteran foruma

Pa nije mi bas ni osrednji :) dobar mi je skroz, al nije bas ono vau.

9. veki81

veki81 Aktivista

Ma nije on vau, ali je nekako lud 100 na sat :mrgreen: .

10. Esh

Esh HWB

Dobar film, mozda su malo pretjerali sa par detalja, cak i za svijet Gothama :D Uglavnom, vjerovatno prvi dobar film ove godine.

11. bhd

bhd Veteran foruma

Ima bedoca, bezveze situacija, al sve u svemu top :)

12. sgt. bull

sgt. bull Aktivista

Evo, Hobbit je trilogija!

Da ne bude da je off, večeras gledam RockNRollu. :D

13. zoi

zoi Veteran foruma

Epic fail. Ko je čitao knjigu znaće zašto.

14. sgt. bull

sgt. bull Aktivista

Trilogija ti je Hobbit + Appendix na kraju ROTK-a (150strana). Tako da ima materijala dovoljno... Daleko je to od faila :)

15. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Hobit je skroz kratka knjiga, ima dosta dogadjaja ali nije nista plaho detaljno opisano. Vise kao skup prica.

16. zoi

zoi Veteran foruma

Imam Povratak sa dodatkom, pročitao Hobita, i dva filma su bila i više nego dosta. Ovo sa tri je za roflmadžinice, sam da se zgrne lova ;) Uostalom, Hbit je priča za mlađu publiku, dakle priča, ne možeš ni poredit sa LOTRom. U čitavom Hobitu imaš haman samo jednu veliku borbu.

17. sgt. bull

sgt. bull Aktivista

Sad eto ispade, da Hobbit ni ne valja. Ja vjerujem da će Jackson napraviti dobre filmove i da zna šta radi. Ali, sve ćemo vidjeti na vrijeme. :)

18. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Hobbit valja, ali Hobbit nije detaljno napisan kao Lotro... Ja ne vidim kako cee napraviti tolike filmove, a da ne izmisle pola price.

19. Sena

Sena Veteran foruma

20. zoi

zoi Veteran foruma

Nisam rekao da ne valja, samo sam rekao šta jest. Hobit je knjiga od nekih 250 strana, sa jednom velikom borbom, koja opet nije blizu onih u LOTRu, napisana je za mlađu publiku, s tim što mogu i stariji uživati u njoj. Radovao sam se Hobitu iz dva dijela, jer sam mislio eto, hajde dva dijela, da ne moraju sve zgusnuti, ali je ovo pretjerivanje.