Haj odavno znamo da dmr voli psiho drama uber trilere za koje ti treba tabla tableta za smirenje poslije. :mrgreen: :mrgreen: Bez uvrede.
Onda @dmr obavezno pogledati "DIVIDE" ako vec nisi, sinoc ga ja pogledao i otresao sam usima pola sata poslije filma :mrgreen: .
Dobar film, mozda su malo pretjerali sa par detalja, cak i za svijet Gothama Uglavnom, vjerovatno prvi dobar film ove godine.
Trilogija ti je Hobbit + Appendix na kraju ROTK-a (150strana). Tako da ima materijala dovoljno... Daleko je to od faila
Hobit je skroz kratka knjiga, ima dosta dogadjaja ali nije nista plaho detaljno opisano. Vise kao skup prica.
Imam Povratak sa dodatkom, pročitao Hobita, i dva filma su bila i više nego dosta. Ovo sa tri je za roflmadžinice, sam da se zgrne lova Uostalom, Hbit je priča za mlađu publiku, dakle priča, ne možeš ni poredit sa LOTRom. U čitavom Hobitu imaš haman samo jednu veliku borbu.
Sad eto ispade, da Hobbit ni ne valja. Ja vjerujem da će Jackson napraviti dobre filmove i da zna šta radi. Ali, sve ćemo vidjeti na vrijeme.
Hobbit valja, ali Hobbit nije detaljno napisan kao Lotro... Ja ne vidim kako cee napraviti tolike filmove, a da ne izmisle pola price.
Nisam rekao da ne valja, samo sam rekao šta jest. Hobit je knjiga od nekih 250 strana, sa jednom velikom borbom, koja opet nije blizu onih u LOTRu, napisana je za mlađu publiku, s tim što mogu i stariji uživati u njoj. Radovao sam se Hobitu iz dva dijela, jer sam mislio eto, hajde dva dijela, da ne moraju sve zgusnuti, ali je ovo pretjerivanje.