ET ISPADE SAD SVI ONI "EGIPATSKI specijalni" naucnici ludi ljudi znaju iz iskustva egipatski=valjda se tako kaze
jel to kineska tastatura il se meni cini ? ja sam mislio da oni imaju vecu tastaturu to sam vidio u JAMES BONDU
Pa vjerovatno bolje znaju od ostalih jer žive (praksiraju, školuju) se na njoj?? Tako je rečeno na TV-u. Mene se baš i ne tiče je li ili nije piramida. Nama su turisti već došli vi kako hoćete. A da bi vama došli mora biti piramida :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Poželio sam i vama na ćevape nisam ooodavno bio. 'Ajd doće turista kad vitr prouči da ne fasuje od vaših 'finjaka' :mrgreen:
eto mene za vikend u Visoko. Pogledat cu, i dat svoje strucno misljenje ... Pa eto, misterija ce bit rjesena... Uskoro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Učenici gimnazija ili već tad postojeće škole su išli jednom na ekskurziju u Ilijaš. To je bilo taman poslije II svjetskog rata.
evo nekoliko viceva sto sam nasao - Sta su piramide u Egiptu ? - Vikendice Visočaka. -Jebo zemlju koja piramidu nema! -Prije mnogo stotina godina zivjela su dva brata Ramiz I Ramzes. Ramiz je ostao u Visokom a Ramzes otisao u Egipat. -U Egiptu nadjena dosad neotkrivena grobnica faraona. Iskopana je mumija koja je na sebi nosila jaknu KTK Visoko. -koje je najpopularnije ime u VISOKOM? PIRAMIDIIN
Kad neće Enis, hoću ja da se borim za pravilno nazivanje stanovnika Visokog. Nešto je brat sliko jučer slika sa te nazovimo je piramide. Saću postavit pa da vidimo.