Ti si onda veoma kontradiktorna persona. Prelistaj svoje postove, sam si pisao za problem nedostatka igara na XBOXU. Izgleda da ti sam sebi ne vjerujes
Pa PS ima (tacnije imao je) prednost, da, jer Microsoft rijetko radi Xbox ekskluzive, uvijek je tu i PC. Al to ce uskoro bit proslost, Sony ce radit sve vise igara za PC, a microsoft kupio Activision/Blizzard, vec ima Bethesdu itd. Daleko od mrtve platforme. Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo. Nigdje ništa još, ne znam da je u jednoj generaciji konzola bilo manje igara od izlaska iste. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
radi li ovaj code za series x/s? vidim u description pise da je za 360 i One. Al opet da upitam. https://www.g2play.net/category/6764/xbox-live-3-months-gold-subscription-card
Kupio series X, onako na oko predobro izgleda. Ne mogu da vjerujem kako sam lako kupio gamepass, samo stavio tursku adresu i za 2 dolara igraj koliko ti duša želi Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Samo sam set up odradio, stavio karticu, kupio game pass, stavio Ori da se skida i izašao. Vjerujem da radi ako i ovo radi. BTW brzina preko wirelessa je užasna a ne mogu ga spojiti preko kabla. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Takodjer mi je na One S wireless los, sreca stalno je na kablu u dnevnoj sobi pa nema problema Sent from my iPhone using Tapatalk
Može, odradi factory i kada ponovo radio set up stavi regiju konzole turska jezik English i biće ok Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Kako podesite metod plaćanja? Ja kad odaberem Tursku PayPal više ne bude podržan a karticu ne mogu koristiti jer nije iz Turske.
Ne može PayPal naravno, ali meni su tri naše kartice prolazile na .tr Store-u. Preko konzole doduše, na PC-u ne radi.