Zbavio sam Xbox sluse super su. E sad sta bi vi preporučili koji monitor za Xbox X? Uzeo bi mozda vece tipa 32, da li uzeti 4k 120/144Hz ima li smisla? Sad sam na hp Omen 25 radi na 120Hz full hd al je on 1.4hdmi.
Tv je tu 55 hisense neki jeftikaner za single player i sl. odlican meni ali za fps tipa warzone ne mogu na ja na tv em fali Herza.
KTC M27P20 - 700 eur, 27" 4k 120hz, Fald hdr1000 https://www.igorslab.de/en/ktc-m27p20-pro-hdr-gaming-monitor-review-a-real-clone-or-a-one-off/ Ili LG 32GR93U-B ako ćeš 32" 4K 120hz ali slabiji kvazi "hdr 400" - 640 eur https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/32gr93u-b Alternativa LGu - GIGABYTE M32U za 600eur Za warzone ti nije bitan HDR mode čak je minus zbog latencije ako ces samo MP igre da igraš na monitoru onda ideš na ovaj LG SDR monitor.
Zbavio sam jeftino MSI G322CQP, qhd 170Hz ja zadovoljan, 4k 80€ skuplji al se čeka minimalno 3-4 sedmice, šteta. Nego postavio sam tursku adresu pišu mi cijene u lirama al način plaćanja mi je PayPal, visu karticu nemam ima li načina da preko PayPal i Turske uzmem? Ili da uzmem sa cd Keys godišnji pass pa redeemam mislim da sam vidio za 40€ tako nešto. Edit: https://www.cdkeys.com/de_de/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-uk-cd-key Jel to to da ne zajebem, imam Xbox X?
ne z am šta tražiš, ovo što si linkao je samo za igranje online, plus dobiješ oko 30-40 igara da igraš. To se sad zove game pass core. Cijena je ok ako ti to treba.
Ček kako nemaš karticu? Staviš karticu kupiš ultimate i imaš sve Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Dodao karticu cijene u lirama ali kad trebam da platim the region in which your payment option was issued and your store region need to match
Jesi za karticu u io istu adresu kao što si podesio na profilu? obje trebaju biti Turske i iste. Uz to ne smiješ ni jednu drugu adresu imati.
Jedna jedina adresa turska billing i shipping i na kartici identične napravio na Microsoft acc, dzaba je.
Meni je prošlo iz prve i sada uredno radi. Možda je Microsoft dohakao jer očigledno su pustali da se tako radi. Možda da probaš preko VPN na PC napraviti račun Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Uzeo Pass mjesec dana na cdkeys. Obrisem adrese stavim svoju adresu pravu i sad mi stoji mjesec dana imam pass i onda će mi skidati 209 lira mjesečno za pretplatu nidje veze Haj vidjet ću sta ce bit u najgorem slučaju uzmem godišnji pass na cdkeys i cao.
nije ni meni htjelo preko turske. sve odradim kako bi trebalo ali payment nikako nije prolazio. a igara skoro pa za dzabe.
Kako vi punite xbox controller, da li imate rechargning AA set tipa Eneloop ili uzimate ove jednokratne? BTW nakon isteka pass mjesec dana sad skida uredno 6 eur za pretplatu preko Turske Uzeh RDR2 neku vecer za 5 eur smijesne cijene sreca ne uze ps5. Doom eternal igram na pc preko passa predobro.
Imam 3-4 para punjivih AA, Eneloop, Panasonic, neke iz Lidl-a... Svakako dugo traju. Ja na PC-u placam Game Pass, fakat predobra stvar. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk