Xbox Series X & Series S

Discussion in 'Igre i konzole' started by NAILS, Dec 13, 2019.

1. dino73n

dino73n Veteran foruma

E da si ranije. Ja prije 3-4 dana kupio series X.

Te slusalice me zanimaju. Javi cijenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

2. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

JBG necko sam se bili ne bili prodao šteta da stoji.

X series je u pitanju.

Dino poslat ću ti na pvt

3. Haker

Haker Veteran foruma

Ova generacija je stvarno promaša, četiri godine nigdje igre. Ko igra na ps4 pro ništa još nije propustio.
    Meni konzola stoji radi poneke Indie igre ili third party naslova sto je par igara godišnje. Danas ću ugasiti gamepass[​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

4. Reznor

Reznor Overclocker

Je li ovo dolazi WoW na Xbox :D
    Bilo bi zanimljivo vidjeti kako je igrati sa kontrolerom.

5. Haker

Haker Veteran foruma

Odem da otkazom i gledam kod.mene je 209 lira to je pet eura, kako 300nkod tebe. [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

6. zoi

zoi Veteran foruma

To je stara cijena, nisu ti još update.

Haker likes this.
  7. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Mislim da ce ti od septembra 309 lira skidati bar je meni tako.

Haker likes this.
  8. igor.g

igor.g Komšija

I netflix digao na 300tr od Sept. , sva ova gamad u talu dižu uporedo, bez za jačaju ponudu i da ponude isti content svugdje. Svake godine barem jednom dignu za euro-dva. Od 3 eur prije koju god sad te ispadne 8.5eur. Vrijeme je da se ovo ukine, 100eur godišnje može otići na nešto pametnije ili hardware.

Last edited: Aug 5, 2024
    Reznor likes this.
  9. Reznor

Reznor Overclocker

PC zakon. Dosta stvari dobrih dobih na Epic-u i GOG-u džabe. Ako bih zadržao konzolu uzeo bih par fizičkih igara ili kupio na sniženju radi nekog ćejfa da odigram ispred 4K TV-a, a za GamePass bye bye pretplata. Netflix isto najmanje ja gledam, ali evo već dogovaramo da pređemo na Max ili možda aktivirati na MojaTV, ako budu one reklame iskakale non stop.

10. zoi

zoi Veteran foruma

Ne bih ni ja plaćao da ne ide s komšijom po pola. Američku cijenu ne bih plaćao ni po pola :D

Isplativije mi sad kupiti igru na sniženju i igrati. Bit će dobro onima što moraju igru igrati day one, dok meni to ne predstavlja nikakav problem, čak šta više, igre budu puno bolje nakon pola godine do godinu dana a budu jeftinije.

Netflix davno otpisao, sadržaj nikakav a cijene rastu.

11. dino73n

dino73n Veteran foruma

Imam RDR2 na fizickim diskovima. I na starom xbox oneX sam je uredno instalirao i igrao medjutim vremenom je play disk izgleda dozivio neko ostecenje i sad kad hocu da instaliram igru na seriesX instalacija krene pa stane pa krene pa stane i onda sam ubacio disk 2 i s njim je lagano zavrsilo sto je trebalo pa opet trazi disk 1 i sad opet nesto hoce nece i evo vec treci dan ja to po malo instaliram al jedva da se mičem po 1% ako i toliko. Izgleda da to instalranje nece zavrsiti uspjesno.

Ima li tu neka caka da se instaliranje nekako odradi sa neta a da se igra pomocu play diska?

Ne daje mi se sad puno novaca za igru koju vec imam.

12. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

jesi li pokusao ubaciti disk i onda pokrenuti download sa storea?

13. zoi

zoi Veteran foruma

Preko Xbox aplikacije na mobitelu staviš da se instalira igra na xboxu i onda koristiš disk za autorizaciju. Trebalo bi da može tako.

dino73n likes this.
  14. dino73n

dino73n Veteran foruma

Evo instalirao sam xbox app na telefon i pokrenuo instalaciju i evo za sad ide.

Javim kasnije jel uspjelo.

15. dino73n

dino73n Veteran foruma

Hvala zoi

Uspjelo je.

aNaToMiC ! likes this.