Separate names with a comma.
Sta ti tacno treba druze? Ja se bavim rezanjem i ugradnjom kamena, za cetvratak i petak smo u Sarajevu, sta ti tacno treba?
Ako imas garanciju nosi na servis! Ako nemas, prvo probaj dodat malo izolir trake na sim karticu, da poboljsa, kontakt ploce sa sim-om. Ako ni to...
Probaj ocistit tipku od zakljucavanja, meni je nedavno slicno se desilo. Uzmem telefon, on se restartuje, pa nece da upali, izvadim bateriju bude...
Ovo auto nema svjetla kad otvoris gepekt a ne da ima abs :D Ovo auto je kupljeno za vikendice, za pretjerat stvari i tako te gluposti, nije da se...
Gume i brza voznja :) Izgleda da cu morat na servis, dns mi puce na njoj nosac motora, grmi u njoj kad ide. Ne da mi se dugo vozat sto je...
Neki dan sam imo blazi udes sa corsom b, kisa pala, nisam mogo stat i jbga zapucam u drugo auto. Napravio sam sve na autu sto je bilo udareno, eh...
Po meni externi hdd koji se napaja preko usb-a je cisto sranje. Do sada crklo mi je 6 7 komada razlicitih markih. Uzeo kuciste za 3.5 hdd, ubacio...
Jesi mozda zainteresovan za polovnu nokiu 640 dual sim? Kupljena 21.03.2016 u mobisu, 2 god garancije. Samo upaljena, nisam je dugo koristio, dan...
Kupih u Tuzli Opel Corsa-u 1.0 benzin, 80000 km na satu, jedan vlasnik, kupljena u BiH. Kupih je za vikendice, eh sad, bio sam dns na servisu,...
Ovo telecom poveco brzine na moja tv full paketima? Umjesto 5 Mbps imam 10!
30 KM su napisali za prelazenje bijele linije, i 40 km sto nema dokumente. Mislim da nece vozacku gubiti zbog ovoga, veca bi kazna bila!
Re: RE: Re: RE: Re: Statistika
Placena je kazna odma isti dan, samo me brine hoce li mu pravit ikakav problem prilikom predavanja za vozacku?
Brat mi polozio prije nove godine, jucer ga zaustavila policija i napisali mu kaznu, prelazenje pune linije i voznja bez dokumenata, ugl 70 km mu...
Jucer stigao samsung 50h6400, ja odusevljen! Nakon prijasnjih 42" ovaj od 50" lego savrseno, lako.se navikne na vece i bolje. Eh imam jos 2...