Separate names with a comma.
[media]
:smt003 Fakat, svakako je pametno uzet novu, nema tu puno razmišljanja. I meni su dvije silverstonke radile uredno (jedna trenutno u računaru),...
Ova tema je čisto zlato, a tek počeo čitat :smt003
@Stihoklepac, već sam dobio taj račun pola-pola tj dva računa nf10 + nf15, jer sam u augustu podnio zahtjev. Realno, po ovom kalkulatoru nisu...
Da se i ja nadovežem s pitanjcem. Kod mene je kombinacija fiskni + netFlat15 (prešao sa nf10), potpis ugovora na 24 mjeseca. Je li treba da...
Ma boli njih karina, čast izuzecima. Podneseš zahtjev, oni aktiviraju uslugu, ako nešto ne štima požališ se i dobiješ odgovor "napominjemo da je...
Kod mene DL ostao nepromijenjen nakon prebacivanja na netFlat15. Samo upload dignut na 1Mbit. U postavkama routera se vidi da su dignuli bandwidth...
Leti na OpenGL-u :smt003 Uz tweakanje, ide solidno, nema zamrzavanja itd. De ba, grafika je očigledno bolja, imam City i Origins obje...
http://kat.cr/ uredno radi kod mene, i na Chrome-u i na Firefox-u. Ako nekoga zanima invite za TorrentDay, javite se.
Ma ne uzimaju u obzir overhead dok ih ja ne napomenem, i stalno tako, evo 3-4 godine već, tradicija :D
Je li ko u toku za Tuzlu, da li su neki radovi u toku ili je klasično zakidanje? Svake godine barem jednom mi smanje download, paket je netFlat10....
Meni isto ponekad samo crasha na desktop, bez freeza. Taman neku ženu da spasim od kidnapovanja, kad crasha :D A što se tiče rama, meni igra ne...
Ma znam, i ja sam bio dial-up, pa ISDN i onda ADSL i baš zbog te stabilnosti sam i ostao. Druga stvar je to što si spomenuo, nepouzdane su mi te...
Aham :D Ma zeznuta nam je situacija u TZ, nema dovoljno konkurencije... Ja sam od '06. na adsl-u i generalno više sam zadovoljan neg nezadovoljan,...