Separate names with a comma.
pozz... dali mi neko moze reci gdje se u sarajevu moze kupiti Dell monitor 24" LCD U2410 i za koliko km... hvala... :smt006
pozdrav... sve sami strucnjaci,nemogu da vjerujem da nece niko da mi pomogne da izaberem neki monitor,bar sam dosad kontao da je ovo forum gdje...
pozdrav molba,rikno mi monitor imali ko prijedlog nesto na brzinu ,gdje i koji monitor da kupim za nekih 600 km, hvala...
:smt006 pozdrav,znali neko gdje se moze u sarajevu kupiti panasonic mrezna kamera ty-cc10w, hvala unaprjed... :smt006
:smt006 napokon sam je kupio,plazma 42g20e montirana i stavljena da odradi 200 sati ,poslije toga javljam za utiske veliki pozdrav i hvala svima...
pozdrav treba mi misljene o ovom monitoru dell U2410 hvala unaprjed.. :smt006
bajram serif mubarek olsun ....
nije zbog cijene samo da se nezaletim negdje gdje nisam trebao...ali u svakom slucaju hvala na odgovoru cucemo se za koji dan trebacemi...
pozdrav :smt006 imam jednu molbu ako mi neko moze pomoci oko izabira radnje u sarajevu napokon sam skupio feninge da kupim panasonic plazmu...
pozdrav :smt006 neznam dali jos imaju ove akcije kupovine u ronisu ,ako imaju zagrijan sam da kupim napokon tv plazmu panasonic tx-42g20e i...
:P svaka cast samo naprjed...
pozdrav imam jednu molbu , vidim stalno spominjete vt comerc kako je najpovoljniji sto se tice tv imam namjeru da dole razgulim ako je tako ako...