Separate names with a comma.
Asus TUF VG27AQ kosta koliko i LG 850 :) tj. lijevi bubreg VG27AQ1A - nisam ga uspio nigdje u bosni naci da ga imaju.
Ljudi gledam sta kupiti i nikako da nadjem nesto sto vecinu stvari ima. Znaci moncho mora biti 27" QHD reze IPS/VA/flat/144Hz/flat, a da to nije...
Djesi kupio i za koliko love taj monitor. Ovih dana bas gledam sta da kupim ali da ne prodam lijevi bubreg, pa mi za oko zapeo bas taj model. Je...
moj novi proc :) konacno vrijeme da se umirovi i7 920 :):)
Je li otislo ovo ?
Interesantno, ni u jednom postu nisam nazvao nijednog od vas niti glupanom a jos vishe nazvao vashe postove glupostima, ali zato Vi to jeste....
Kupi si onda konzolu ako vec nisi i uzivaj u 'super zabavnom napucavanju kockica"
Svi mi znamo ko je ciljana publika koju zeli da Sony dobije sa svojom konzolicom, ili pak Microsoft, pa prema tome sasvim je logicno u kojem...
prodato! Moze lock!
170km 8)
eto onda bujrum ljudi ko hoce :)
Da li vi stignete nesto odigrati od silnog pisanja ovdje xD vraga mu vishe, ja nemam kada pisati od igranja :) btw PALIT FTW :), jefitne grafe a...
Ako neka dobra dusa moze da baci neku procjenu, karta je i na prodaju isto tako. Zoi se javljo na PM, takodjer i fiumaan, pa oni imaju prednost...