Separate names with a comma.
In-game Jezik ti zavisi iskljucivo od installera, i ja uzeh u Saturnu bas za 49€, a EU English installer sam vec bio skinuo i pripremio...
jos malo.. s obzirom da sam i ja stara diablo skola, bio sam poprilicno strpljiv i "cool" svo ovo vrijeme..al kako se blizi 15i..zelja za igranjem...
i ja probah xbox pad, ne ide ni naopako..dualshock zakon...zao mi bilvaktile prodah ps3 sa oba dualshock 3 pada, trebao sam ostaviti jedan,...
Isti sam ti, minus familija, opcija a) igrati solo, opcija b) prikljuciti se nekoj ekipi koja ce oboliti od d3ice i nikad vise svjetlost dana...
Ja igram staru dobru 11ku online.. sve mogu podnijeti, i 7:0 poraze ako treba, respekt ako me neko nadigra.. al' nema mi nista gore nego kad ja...
Evo linkova za download klijenta, za vas koji ste uradili preorder a hocete da imate igru unaprijed instaliranu..da ne gubite vrijeme na...
jedina stvar sto ce meni smetati je igranje na EU serverima.. neda mi se sa ostalom bagrom zajebavati koji parlaju na turskom poljskom ruskom i...
prije si do "friendova" dolazio u igri, mali intro razgovor, par recenica se razmjeni, i vec jedan od dvojce pita "mogu li te dodati, mozemo...
igrah betu prije mjesec dva, i nekidan opet.. ne znam, nisam jos skroz ubjedjen atmosfera i orkruzenje mi nije bilo bas nesta creepy, nit je igra...
mene su do sad bug-ovi zaobisli srecom, sem jednog, odjednom je lik imao problema sa trcanjem, u pola koraka animacija se zaledi, sve ostalo se...
i meni je bila na pocetku "onako".. prvo me nerviralo sto questovi nisu malo "grupisani", da recimo iz jednog grada dobijes questove koji su samo...
svakome svoje, al meni je pes 11ka fantazija... nisam prethodne djelove igrao (do nedavno) al 11ka mi je legla ko kec na desetku, pun intended.....
nevjerovatno da ga jos nisi prodao, imam isti model sa i7 umjesto i5, boli glava laptop.. igram sve zivo i mrtvo na njemu skyrim pici na 1600x900,...
Re: P: Računar (Core2Duo, 22" LCD Monitor, Logitech Zvučnici prodato; moze lock
Re: P: LCD 22" Samsung T220 (180KM) i Logitech Z4 zvučnici - monitor otisao, jos zvucnici ostali