Separate names with a comma.
Ne znam da se mogu naci komptabilni ramovi za ovu plocu , izumrlo .. nista o njoj na netu , ne znam sta da radim .
Pobogu SD ram je i istih je frekvencija .. stvarno ne razumijem o.O. Ne rade ni plocice pojedinacno ..
Drug ima .. dosta staru masinu , slucajno sam imao par plocica SDRAMA viska pa sam mu poklonio .. problem je u tome sto su 3 plocice razlicite ,...
Imam jedno pitanje , molim onog koji zna odgovor da mi posalje preko privatne poruke .. Stigao sam to 14-og chaptera , izgasio se racunar sasvim...
Origin dopusta besplatni demo .. pa probajte :).
6770 ga tjera na high sa poprilicno dobrim FPS-om . (Ne ultra , high ..) 6770 i nije nesto mnogo skupa ,a za BF3 je savrsena ..
Origin - Hljebb BF3 :D
Sutra vam se pridruzujem , igra se skida sa Origina . Nick : Hljebb
Back to the old school .. nista od nigerskog zivota vidim , ali eto opet uloga nekog mafioze. :P ^^ btw. Po mom misljenju prica ce pratiti lika...
Fino :D , sve cestitke osnivacu .. pridruzit cu vam se za koji dan .
Procitao sam dosta toga iz ove teme , par stranica za pre-order .. ima li ikakva box verzija ispod 60 km , da je sigurna kupovina ? Razmisljam o...
CS 1.6 ?? .. Na windows 7 je neigriv , znam iz licnog iskustva .. na XP-u mnogo bolje radi + dodatni problem stvaraju aero teme .. pa ih izgasi...
Mah , izvinite .. stvar navike .. Aspravio sam ^^
Na asusovoj stranici stoji tako .. sad koliko im je vjerovat ^^.