Epic Games od sljedece sedmice djeli petnaest igara, svakog dana po jednu Call of Juarez: Gunslinger Free to keep when you get it before 14 Dec @ 7:00pm. https://store.steampowered.com/app/204450/Call_of_Juarez_Gunslinger/
Ide ponovo Epic akcija, igre na snizenju plus kupon od 10 eura. Na primjer, u toj kombinaciji se moze uzeti Disco Elysium: Final Cut za 8 eura. https://www.epicgames.com/store/en-US/p/disco-elysium
I svaki dan nova igra kao poklon. Imam vec solidan library na Epicu a nikad nisam kupio nijednu igru. Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Ima li opcija za PS store da je jeftinije preko Turske ili Argentine ? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sony u Argentini naplaćuje igre u USD za razliku od Microsoft-a, a koliko vidim u Turskoj su igre samo $4-5 jeftinije u odnosu na USA. Poređenja radi RDR2 i Cyberpunk koštaju oko 10€ po igri preko argentinskog Xbox 'granapa'. Indie igre koje su normalno po 15-20€ su tamo cca 3€.
Da, vidim ljudi sve ove streaming servise koriste preko Argentine i turske. Nema se kod sonija igrati za par dolara. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kada smo kod PS storea, imaju li oni refund system i kako funkcionise? Hocu da probam witchera 3, 2077 i RDR2. Ne brine me toliko grafika koliko 30FPS i niza rezolucija da izgubim vid pa da je nekako prvo probati.
Grehota ti je sad igrat Witchera, PS5 next-gen patch izlazi za par mjeseci. RDR2 slicna stvar, premutna je (PS4 Pro verzija je to u biti). Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema refunda ako skines igru. 2077 je 60FPS, Witcher ce dobiti 60 FPS patch bekad u 2022. Za RDR2 nema nista.
Zar nema ono, ako igras manje od 2h, dobijes refund? Meni je jednom tako bilo na MS Store, kupio igru i samo sto sam probao vidio nije to to, isti dan lova stigla nazad.
Yep, čim download odradiš pozdravi se sa refundom. Ako kupiš igru pa se predomislis u medjuvremenu a nisi je skinuo onda važi dvije sedmice refund period. Witchera 3 GOTY ako hoćeš sad kupi za 10eur, jer čim izađe remaster dici će cijenu igre a staru GOTY verziju obrisati sa storea. Upgrade za postojece vlasnike će biti free ionako.
Šupački šta rade. Uncharteda skinuli sa storea valja izašla nova verzija. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Isto se desilo i sa Tsushimom i Death stranding, smradovi bili i ostali. Diskovi su jedini spas, za primjer neki dan uze R&C Rift Apart neotpakovan za 18eur preko ebaya, igra izasla prije pola godine dok je na PSN igra 60€/ 50$ dok traje "popust" i to je najniža zabilježena PSN cijena trenutno.
Po drugi/treći put , igra je isto prošli mjesec bila za jednu marku, Ultimate verzija preko GOG (Amazon prime ključ). Jučer je Epic dao Prey+DLC, zadnji giveaway u nizu za ovu godinu je izgleda Tomb Raider trilogija.
Control sam vec imao u library od prije. Poceo sam je igrati na ps4,nije losa ali nisam nikada zavrsio Epic zakon,do sada su podijelili igara u vrijednosti 500+eura,u zadnje 2 godine Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk