All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. dmr

dmr Veteran foruma

Kriterij ti je ko kod kakve zene :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ne brini, mama bi radije u CLS-a :)

Qler likes this.
  3. selvin

selvin Moderator

Skoro se neki malac slika kraj mog auta ispred zgrade, a oko njeg parkirani taycan, q8, cayenne i xc60, sve novo. Mislim da me zaebavao. :D

Qler likes this.
  4. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Jesi li provjerio da nije cigan.
    Meni neki penzići juče stoje kod auta i komentarišu, ovo je garant neki kriminalac, vidis da su mu zatamnjena zadnja stakla.

5. dmr

dmr Veteran foruma

Hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

6. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Kad su prednja zatamnjena, onda si krimos.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Sad svaki balavac sve zatamni, pravi krimosi to ne rade

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

8. nFare

nFare Overclocker

Au contraire, kad su zatamnjena zadnja pitanje je samo jedan imaš li jedno ili dvoje djece :D

9. Qler

Qler Veteran foruma

Meni je super ovo kad zatamnis zbog toplote. Ovaj CLS je zatamnjen, ali vidim jedan baloncic na zadnjoj sajbi... Iskreno ja bi ga manje zatamnio, cak bi stavio samo one nesto blue, sto malo toniraju, ali pravo puno toplote odbijaju... ono mi je mjera.

10. XTRage

XTRage Veteran foruma

Danas su zatamnjena zadnja gotovo pa standardna oprema.

11. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ma u crvenu da matchy matchy s autom :D

12. Ekstrauterina

Ekstrauterina Aktivista

Ee kako su se pokazale te folije sto blokiraju toplotu? Jel stvarno ima nekog osjetnog efekta?

13. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Ima, imas po razredima sto se tice UV zraka. Moze ona tamniti 100% a da propusta vise UV zraka i toplote od neke koja ima procenat zatamnjenja npr. 70% ali propusta manje i bolji je kvalitet.

Ekstrauterina likes this.
  14. Qler

Qler Veteran foruma

ja sam na proslom, predadnjem imao prednje prozore tom blue, a zadnje klasicno zatamnjeno. Prednji samo blago tonirani, najmanje moguce zatamnjenje, manje toplote propustalo nego nazad 70% sto je bilo zatamnjeno. I @aNaToMiC ! nije folija plava :) pa da biram boje, nego se samo tako zove... :D a dosta to mi je auto bordo, i to je previse, samo plavo :D

15. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

A to, ja mislio na ove :D

16. Reznor

Reznor Overclocker

Kod mene na A4 B8 je zadnja strana kompletna zatamnjena fabricki, nije folija, dok prednja nije. Dosta ih je takvih karavana sto vidjeh dosad. Golf 6 sestrin zatamnjeno sve osim prednje sajbe, mislim da je neko folije stavljao, ali je kvalitetno uradjeno. Iskreno, bolje mi je ovako sto je samo pozadi zatamnjenje, preglednije dosta.

17. Qler

Qler Veteran foruma

Pa misa mu, valjda nisam toliki papak :D

aNaToMiC ! likes this.
  18. Aldiin

Aldiin Overclocker

Kada vozilo stoji citav dan na suncu I sjednem da vozim, kvacilo kao da skripti kada ga pritisnem. Ujutro I uvece tih problema nema, samo kada je vozilo veoma zagrijano. Malo me iritirati pa bi volio to da rijesim. Sta bi trebalo zamjeniti u ovom slucaju?

19. dmr

dmr Veteran foruma

Nista, naspricaj mehanizam iza papucice malo sa wd40

20. selvin

selvin Moderator

I duct tape ako otpadne i to je to. Ni slucajno mehanicaru odvuci.