Neki dan sam nervni slom dobio radi ovakvih, 100km vozio u koloni od barem 50 auta, sve komtam neki kamion ali kada sam ispreticao dodjem ovako do jednog papka koji vozi 50 gdje je ograničenje 70. Najgore svaka moguća krivina lik nesto koči ide 50. Za neke ljude jednostavno nije volan. Tako i dmr i tale, kolona boysi Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Neki dan da očistim govna od Prica sa gepek, kako se skorilo, izgrebem gepek... Iznerviran se haos... Danas odem kod rođaka, ispolirati mi bolji nego nov
Bas sam neki dan vozio sigurno 10-15 kilometara bez da sam dodirnuo papucicu gasa, sad mi zao sto nisam resetovao board na vrhu i slikao dole 0,x da dobiju damir i tale nervni slom
A nisam se nista trudio, pogledah na dnu spusta sa Bjelasnice kad 1,6. Isao sam i po Sa malo po brdima poslije ovog i do Tz evo prosjek 4 litra Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
e jesi ga zagreb`o. ovo mi lici kao da si trazio izgovor da ga vozis na poliranje zar nemaju nikakve tekucine koje bi otpustila ta govna. dok sam radio na grbavici, i u nekim mjestima gdje parkiraju auta ispod drveca, haos kako budu auta posrana.
Ma i kod mene ima tih parnica, cak mi je neko namjerno kljucem po haubi ne preduboko povukao liniju... 6 dan kako sam uzeo novo auto... ovih dana vozim na ono polizranje keramicka zastita cisto da zasija opet Za govna samo sonax za bas to i ultra mehka krpa njihova...
Ja znam jednu koja frižider čistila vodobrusnim papirom, poslije njen muž ga samo ofarbao, spreman bio za farbanje... Žene ne biraju sredstva da nešto bude očišćeno Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Za ljubitelje Škode https://www.klix.ba/auto/testovi/vo...te-novi-kodiaq-i-osvjezenu-octaviju/240708015
Kodiaq dobro izgleda, samo mi se ne svidjaju ove felge sto svi furaju. Vidio sam jednog uzivo prije mjesec dana u Hr i ljepsi mi je nego prethodni. A Octavia facelift je dobila minimalne promjene, a pogotovo sa ovim opremama sto se kod nas kupuju, razlika se nece ni vidjeti. Njih na cesti vec ima dosta.
Evo meni ovdje pred zgradom u Tuzli jedan komšija ima Kodiaqa u bijeloj boji, dobro izgleda Mada za svoje potrebe veličinom bi mi Karoq bio taman. Što se felgi tiče jesu malo pretjerane.
Ma kodiaq je top porodicno auto. Izmedju njega i toguana za mene nema dileme kojeg bih uzeo Sent from my SM-S911B using Tapatalk