Prodaj to i kupi twinga Će manje da troši Nešto kontam pa ti kao "Fordaš" trebaš ganjat neku fiestu za grada, a ne twingo, ili žena bira pa se tebe ne pita, ima slučajeva ono ima joj drugarica i hoće i ona isti auto.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zena hoce da je kabriolet i da ima 4 sjedista. Njoj se svidja AStra cabrio, Megane, 307 (tvrdi krov)... Ja hocu auto za grada da me boli briga kad ga neko ogrebe, cvokne, da se malo opustim. A to je twingo. I fiesta mi je iskreno ruzna, onaj mjenjac i centralnu konzolu kad vidim, hoce mi nesto biti. Gledao sam i 206 sa panoramom, i to mi se svidja. Inace, zena se kod mene za puno stvari pita u kuci, ali za auto jok mislis da bi vozao cls da je po njenom
Samo da znas da je zadnja klupa kod kabrio modela Megana i Astre dosta skucena u odnosu na klasicne, mogu sjesti mala djeca ili da spustis torbe. Da ne spominjem zezanciju kada je prodje cejf, jer se kasnije tesko kutarisati kabrioleta.
Ma iskreno sad nemam love za taj neki cabrio a da valja. A ako bude, kad ga kupim, kupujem ga da ga vozam a ne da prodam. Prodat ce se nekad nekako... sve na kraju ode. Ali to je na dugom stapu. Polako prvo kupatilo da se renovira
Prvi put potreba, je li imate preporuku za hidrauliku? Javlja neki error running gear, navodno hidraulika neka greska, ali moj majstor ne radi to a ranije nisam imao iskustva. Koga preporucujete?
Prvi put i odmah si omašio. Hidraulika je širok spektar, treba da napišeš koji auto voziš i tačno šta je kvar. Obično ako tvoj majstor neke stvari ne radi zna ko radi pa te uputi. Takođe napišeš koji grad, ako si npr iz Trebinja neće ti neko preporučiti majstora u Bihaću.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Hvala drug, dobio sam već nekih preporuka za Mirzu jednog pa ću vidjeti Zaplati Škoda od starog ni kriva ni dužna parkirana, vjerovatno totalka. Tuga, u zadnje 2 sedmice uradjen veliki i mali servis, nove zimske gume, na satu 90tkm..auto ko boca bilo.
Baš tuga, jer danas naći takav auto je baš teško.... I ja bih za takav slučaj obavezno angažovao advokata, sretno druže.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zaletila se lafica, oduzela liku prednost i da se ne zabije u njeg, zabije se u skodu koja je parkirana bila.
Ja sam nedavno uzeo grande punto 1.3 mjtd 85ks ,zadnja generacija (facelift eva), panorama. Iskreno ugodnije auti za vozit do sad nisam provozao, pogotov za grada. Imao sam prije njega isto grande punto 1.3 mjtd 75ks iz 2007 (ovaj je 12 mjesec 2012 god) i razlika u voznji je ogromna, najvise sto je je elektricno korigovanje turbine a ne vakum ko na starom pa lijepo prima gas, jos obrtni na 1500 obr. Po Tuzli s klimom ne ide preko 5.5. Otvorena Tuzla - Sarajevo i nazad 3.9. zenica i nazad 4.4. A auto ima prostora i na prednjoj i na zadnjoj klupi, jedino ako si preko 190 cm onda bjezi od panorame jer je krov nizi nego u standardne verzije. Lanac je, oko 350km zamjena s svim i mjenjas ako se pocne cuti. Ostali dijelovi jeftini (platforma ko u opel corse i alfe mito).