Sve moze u tri ujutro, od 7 do 22h tesko bilo sta. Uzivam slusati ove price, ja u Zenicu isto stizao sa autom od 96 kw i sa autom od 40 kw.
Evo sta je meni najveca nepoznanica o ovim ludim brzinama,mimo autoputa,sto pisete Kako vi po magistrali Tuzla-Doboj-Zenica i onakvoj kaldrmi od puta ,punoj rupa,neravnina,ukljucenja-iskljucenja vozite cijelo vrijeme 100+ km/h Pa od Gracanice do Doboja imas tri mjesta gdje mozes nabiti i 100 km/h ostalo je sve krivina za krivinom. Isti vrag ako vozite i po noci...jednostavno put je takav da je i ispod 100 km/h rizicno voziti a kamoli preko. Pa tu je dovoljno da te neka neravnina baci 5cm u zrak na toj brzini i otkliza ti u simsire
Pitaj Selvina njemu je prosjek 90 km/h, nama ostalima 35 km/h, jedino gdje se auto moze potjerati je nasa autocesta a od Zenice do Ivana ima 10 kamera.
Pa sta mene prozivas a ja cijelo vrijeme pricam da je nemoguce do Doboja za pola sata Ne mozes ti bez mene haman...
U pravu si, ljubav je to. Puno svi seremo. Neka konja i njutn metara da se ego zadovolji, ali da ce se zbog toga negdje brze stici u BIH, to je cista zabluda.
Rece tale i okaci video gdje doticna hvata doslovce 4 puta brze 100-200 od njegove tromine koja „ide“
Ma ja na magistrali sam uvijek 10+, ja ne zelim da se umaram. A prebrza voznja me umara pored toga sto je glava u torbi... Ali ima ljudi koji voze brzo. Dobro je dok znaju ocjeniti. Kad se precjene, onda je sranje...
Stalno pomices stative i opet iznova zabijas autogolove Kakve sad veze ima 1.5 atmo sa 100 konja, osim eto sto ni od njega nisi brzi, hahaha.
Bio mi danas 3008 GT na malom servisu. 2019g 182k na satu. Koje smeće od auta,ne mogu da vjerujem da ga oneko nako ubio za relativno kratko vrijeme. Moj auto sa 325k na satu izgleda kao iz fabrike spram ovog. Doci ce za par dana i na veliki servis pa cu slikati tu strahotu da vidite malo kako to izgleda. Uvoz Francuska od privatnog lica francuza.
Ne znam je li pricas za interijer ili stanje mehanike. Ali sam sjeo u 2-3 modela stara 4-5 godina i katastrofa su sa interijerom sa tim godistem i kilometrazom. Sjedio sam i u novom i u poprilicno novom i nista se nije dalo naslutit. Obavezno propadanje naslona za ruku. Savovi na sjedistima popustili, spuzva otisla. Sve ono oko mjenjaca rasklimano i skripi ukljucujuci i rucicu mjenjaca kod automatika. Volani izlizani. Na slikama svi izgledaju super, uzivo razocarenje. Mozda sam ulazio u takve primjerke, ne znam.
Ja kad sam gledao auta, vidio sam svašta, ogromna razlika sa istim kilometražama, a stanje naslonjača mi je bio reper da nesto ne štima. A posebno i stanje vanjskog izgleda. Ogromne razlike.