Fake logicno Nije uspio ni 77, ali pohvalno svakako za 10 godina mladje auto od tog golfa. Nije da sam ga ljubitelj, ali instagram reel kao izvor informacija, really?
Gume, vozac i ne apliciranje kočnice, test koji u stvarnom životu ne znači gotovo ništa Sent from my SM-S911B using Tapatalk
u stvarnom zivotu ce 99% vozaca prije izvrnuti auto pri naglom skretanju na npr 100kmh nego sto ce ga iskontrolisati tako da taj test i nema puno smisla, kad ti izleti jelen ili nesto drugo samo je stvar srece i eventualno vjestine vozaca sta ce se desiti ja sam na autoputu kod kaknja imao situaciju gdje sam vozio 130 i na cestu izletila manja zivotinja, mali trzaj volanom da je izbjegnem rezultirao je apsolutnim gubitkom kontakta sa podlogom i tek me bocni udar u zastitnu ogradu poceo zaustavljati auto je bukvalno lebdilo do kontakta sa ogradom, nije bilo do guma i kocnica jer su iste bile nove tj bila im prva sezona
Tale baci bombu i povuce se. Pusti vas da se zajebajete i onda ide nova bomba. Trebate se nauciti izignorisati neke stvari.
Dere ih u svemu, od unutrašnjosti, voznih karakteristika do enormne snage koju uspije ostvariti iz 1,5 dizel motora. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Joj, danas neki 3008 prema Krupcu i lijepi se, nije ni došla isprekidana prestiže me, ja idem 70km/h jer na onom pravcu uvijek radara... I pustim ja njega nek ide svoje, skrene prema Igmanu kukavac ubi onog jadnog pežoa ne bi li bio bar malo konkurentan preletio sam ga mislim da je mislio da stoji nije se više javljao, ja sam do Velikog polja došao, nisam ga vidio
On je samo mazio gas a ti se uzivio. Taj 1.5 ide bolje od tvog 3.0 Bolje i lezi u krivinama, da ti je izletio jelen on bi zaobišao ti u jarku zavrsio Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Steta, vjerojatno slaba prodaja. Zato Tucson ide ko halva https://autokobic.olx.ba/artikal/65211356 Ovo je zadnji model kod nas i izgleda pravo dobro.
Nije to zadnji model kod nas, zadnji kod nas je onaj prethodni. To sa linka je model koji se ne prodaje u Europi, samo Poljska i Rumunija mislim. EDIT: Evo gledam bila je kratko u prodaji, ali nema je vise. Mozda smo nekom rutom preko Rumunije uvozili
Da, nasao sam da je bila prodavana jedno vrijeme, ali eto vise se ne prodaje iako je aktuelni model. A i nije nikako prodavana u ostatku Europe. Mi smo se izgleda jedno vrijeme provukli bili da uvozimo sa istoka.