All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Reznor

Reznor Overclocker

2. Haker

Haker Veteran foruma

Grozan dizajn, da staviš bmw znak na nju komotno bi pomislio da je x3 ili nesto tako

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. XTRage

XTRage Veteran foruma

Reznor, Haker and selvin like this.
  4. selvin

selvin Moderator

Hoces da kazes da i x3 ima grozan dizajn? :D

A iskreno, i meni se vise svidja facelift prethodna generacija nego ova nova, barem spolja. Sto se tice unutrasnjosti, nova je dosta ljepsa.

5. Reznor

Reznor Overclocker

6. Reznor

Reznor Overclocker

X3 je još dobar, liči na BMW naspram 7ice

7. Haker

Haker Veteran foruma

To je problem sa svakim novim modelom manje više, vec na dizajn koji je dobar bio dodaju neke nepotrebne linije izbocine i nabiju veći gril i ispadne meka bljuvotina.

Audi, bmw su najviše uništili dizajn. Jednostavno starija auta su oku ugodnija

8. Haker

Haker Veteran foruma

Polako, dohakat ce i njemu :D

9. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Po cemu je Audi unistio dizajn? Nove generacije sto izlaze su prelijepa auta. Prethodna vec im je bila neki promasaj, mada opet, i to se nekome moze svidjeti

Za BMW se vec slazem, dizajn je katastrofa. Mada, mislim da njima ide bolje prodaja nego Mercedesu i Audiju.

10. Reznor

Reznor Overclocker

11. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Uzivo to sve bolje izgleda, BWM uopste nije los samo su bas glomazni.

12. Haker

Haker Veteran foruma

To vs sada već prošla generacija. Novi kao kineska kopija audija, stari elegantan sa čistim linijama.

13. zoi

zoi Veteran foruma

Meni je ovo grozno poredeći sa ranijim Audijima. Ovo isto kakav Citroën :eek:

14. AggressoR

AggressoR Komšija

Samo malo da je veci jos GRILL i tacno se moze reci BMW.

(stvarno u cemu je stvar s tim ogromnim GRILL na vecini automobila, da imaju ogromne motore pa potrebni zbog hladjenja i nekako, ovako ubaci 1.5 motoric i zapreminom veci prostog grill-a nego u nekog americkog v8 motora)

15. mobsterc

mobsterc Overclocker

100 ljudi 100 cudi
    I meni su oba ta audija fuj

16. p4ja

p4ja Komšija

bmw je uvijek bio bold i drugaciji u dizajnu i realno je najiskopiraniji auto od svih, ova zadnja g serija kad je izasla pa ja ne znam koji site ili jutuber nije pljuvao, a vamo brojke prodali likovi m auta ko nikad u zivotu a i motori su se pokazali bomba, pogotovo b58.

17. nFare

nFare Overclocker

Bmw je globalno na tako dobrom glasu da kao što su na top gear-u jednom rekli da zalijepe logo na kantu za smeće ljudi bi stajali u redovima da im se uzmu pare, tako da im i neki lošiji modeli i motori jednostavno prođu ispod radara, što u suštini za publiku nije dobro.
    Sjećam se kad se pojavila Giulia QV i pomela tadašnji M3, to je slabo koji novinar mogao prevaliti preko usta, uvijek izmisle neku glupost da kažu kako je nedodirljiv, tačno kao da im neko prijeti iza leđa. S druge strane pojave se neki članak gdje popljuju M2, dok je u suštini to pravi iskonski BMW, bez puno cirkusa, motor-mjenjač-zvuk-ovjes-vozač.

Btw sad gledam onaj španski test sjevernog jelena, mazda 3 ga odradi besprijekorno uprkos torzionoj :D, što dovodi do zaključka da je ukupni balans najbitniji i ako si odradio auto inžinjerski a ne samo sklapao dijelove.

18. Haker

Haker Veteran foruma

Alfa je jedini model koji je napravljen od starta za taj motor, sesija, ovjes, sve je prvo dizajnirano za qv pa se onda prenjelo ja slabije verzije, dok je kod ostalih suprotno.

Šteta što alfa nije uspjela Giulia nije bolje uspjela teško da će se takav auto ponovo napraviti

nFare likes this.
  19. mobsterc

mobsterc Overclocker

koja mazda 3? ovdje faila

da prodje mora ovako, ili bar ko taletov pezo :D

mada generalno kako je vec receno, nema nekog smisla.. i bmw m4 comp faila zestoko npr

20. nFare

nFare Overclocker

Pa dobro i dalje je prošla solidno a jazz iznenađujuće dobar. Nije test loš da se vidi koliko je izbalansirano auto. Neće ni jedan BMW proći kako treba jer naštiman da ima preciznu prednju osovinu a zadnja opuštena totalno, ali i dalje je predvidivo, vjerovatno ga treba usmjeravati drift metodom :D