All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Qler

Qler Veteran foruma

Al ovaj OLX me tako nervira to je cudo jedno. Svi koji prodaju nadrkani, svi koji kupuju bezobrazni. Pitam nekoga fino, on preko neke stvari odgovara. Neki dan sam kupio od lika JBL Flip 6, nije bio najpovoljniji, ali je bio najkulturniji u konverzaciji. Tacno se sjebes kad ti neko pismeno odgovori.

Ili i ja treba da se poseljacim i tersam na svaku, pa mozda i prodam i za 400 ove gume :D Sto ti kazes, svakako ce svi cijediti do zadnje. I kad sam poklanjao stvari gledali su kako da me zajebu...

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

Nisu to lose gume za auto sa manje snage. Kod tebe zadnja vuca i konja ko u parlamentu pa proklizavaju. :D

Qler likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Ja stavim xbox ispod cijene. Nije to sad nesto specijalno, stavim 100km manje da odmah ode. Ne znaš šta je gore, zacjenti ili kada staviš najniže pa ti se najgori od najgorih javlja.

Zove lik kaze eto me sutra u konjic u 10 po xbox, rekoh super sve dogovoreno. 10 do 10 ja nazovem da vidim dokle je kaze ma nisam ni krenuo, kaze mrsko mi. Kasnije tačno kad ti se neko normalan javi kontas nije nesto ok

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Qler likes this.
  4. zippoo

zippoo Veteran foruma

Na olxu je prodaja grohnula haman pa 100%...ne sjecam se kada mi je neko direkt sa olxa nesto narucio. A i kada se jave,na 400 KM,polove cijenu :D

ALi evo zadnjih par dana ,imam ovaj flip prodajem i javilo se jedno 10 osoba,ispituju sve,pitaju,pa onda obaraju cijenu 100-200 KM i ja im kazem,moze...slijedeca poruka ide...e cekaj da pitam suprugu hoce li :D hahahah

Znaci 10 ovakvih je bilo,za nepovjerovati.
    Pa valjda se prvo skupe pare za nesto,pa se odluci sta ces kupovati pa onda trazis to sto hoces kupiti ali ne bi nas narod bio toliko nepismen,da nije sve naopako :D

5. Haker

Haker Veteran foruma

6. Aldiin

Aldiin Overclocker

Ja sam iz SA otišao za MO da bike pazarim. Došao, zovem lika koji govori da nije u MO već u nekom selu pola sata odatle, pa reko ne zanima me, dogovor je bio da se vidimo u MO na kafi.

Na to on ko, ne mogu ja dolaziti, ne da mi se, dođi ako te zanima bike. Naravno da nisam pazario, ljudi bi da m na vrata dođeš i platiš.

Kasnije kada je vidio da neću doći, zove, spušta cijenu, doći će gdje god treba, ma reko ne bi ti ga đaba uzeo sada.

p4ja and Qler like this.
  7. Qler

Qler Veteran foruma

E nabacio sam ljetne Kumho danas. Baš me zanima kako će se pokazati. Ecsta PS72, 245 35 i 275 30 R20.

p4ja and Haker like this.
  8. Reventon

Reventon Veteran foruma

I ja sam uzeo Michelinke, stare Prielli su postale slik. :) Doduse kod mene je kulturna dimenzija 205 55 16.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Koje su kupio koliko platio? Koje su ti pireli bile, možda su iste kao kod mene pa taman da uporedis, trebam i ja gume, trenutne su pireli cinturato

10. Reventon

Reventon Veteran foruma

Primacy 4 plus
    https://www.cijenaguma.ba/michelin-205-55r16-primacy-4-plus-91v-6011475

A bile su isto te Pirelli Cinturato samo stare bile, 2017 godiste. Dosle gratis uz felge koje sam uzeo prosle godine. Vozio godinu i uzmem sad ove.

Haker likes this.
  11. zoi

zoi Veteran foruma

Od mene pohvale za Continental allseasoncontact 2, eto zima fino prošla na njima. 205 55 16.

12. Haker

Haker Veteran foruma

A ljeto? Koliko su stare?

13. zoi

zoi Veteran foruma

Ljeto sam već prošlo odradio, zadovoljan bio. Jedan par kupio na jesen čini mi se, a drugi na proljeće prošle godine. Po 175 ili 180 sa ugradnjom po komadu. Ja se ne mislim prebacivati na ljeto zima više, ovo savršeno za moje potrebe.

Prije njih sa zimske imao 15ke Continental ts860 a ljetne Sava neke 16ke.

Nisam sad neki stručnjak niti ulijećem u krivične. Meni fino služe.

Haker likes this.
  14. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Ja skidam ove Bridgestone zimske gume, dosle ja autu, planiram 4 nove zime, michelinke su ljetne i dobre su, ovaj bridgestone me nije nesto ocarao, sta preporucujute za zimu, nesto best buy? 215/65 R17

15. selvin

selvin Moderator

Jesam ja nesto pogresno shvatio ili sad hoces da kupis zimske gume?

Bridgestone te vjerovatno nije ocarao jer si vozio stare gume pretpostavljam. Moze bit i do modela ali u toj dimenziji da ne valja, ne znam bas :)

16. Haker

Haker Veteran foruma

Sava naravno.
    Ko ti moze preporučiti kada ti te Bridgestonke nisu valjale

17. zoi

zoi Veteran foruma

Zašto bi mu iko preporučio išta kad će opet kupiti šta je zacrtao?

Reventon likes this.
  18. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Planiram kupiti, ovdje u Varešu većinom sam od Septembra do Maja na zimskoj opremi.
    Bridgestone me nije nesto posebno ocarao iako nisam imao probleme, jesu stare dot 2022, ali je šara okej. Ranije sam vozao Michelin Alpih na Octi i Peugeotu 307, i bile su nekako bolje kad već mijenjam da čujem preporuke.

19. XTRage

XTRage Veteran foruma

Hajde ne lazi ni sebe ni nas, nema teoretske sanse da ces skinuti DOT22 gume sa okej sarom, znamo te, dosadno ti je.

hurmash1ca likes this.
  20. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ne znam cemu zamaranje. Nije do guma, do auta je.

AggressoR likes this.