Nisam u tunelima preko 105, i gdje je kamera po P.S. sam vozio. Ostalo jebu ga, krenuli u pola 6 do Zenice morali u 6 biti na tom placu, da ovaj vidi auto. Stigli with time to spare ali nijednom nisam pravio debilne stvari kao preticanje desnom ili zaustavnom... Joj još vozim ja vidim do 200 dođe i stane, kontam šta je, kad pogledam kad sam došao opet do 200 da sam stavio limit kad sam na zimskim bio skinem limit, ode auto
Divno ti to sebi opravdas, radim i ja te stvari, ali debilno je i voziti preko 200 na nasem ap, tako da nije to nista bolje nego preteci desnom, cisto da se sve stvari nazovu pravim imenom
To je ono: "Svi što voze brže od mene su kreteni, a svi što voze sporije od mene su idioti" ili kako već ide
E sutra sa ženom i djecom na Jadran, ide se lagano, sve po pravilima službe i ograničenjima. Sabur, nirvana
dok ne naletis na nekog sto na magistrali i ogranicenju 80 vozi izmedju 40-50 a sve puna i nemas sta drugo radit nego prekrsaje praviti
Gledam od bradine do Konjica Drug me zove kaze krećem iz Sarajeva pa da kafu pijemo za 40 ak min, rekoh ništa od kafe danas nećeš ti za dva sata Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Od vrha do dna bradine 45min do Konjica 1h. U Mostaru od Hifa pumpe do aerodroma isto tako oko 40min, i granica oko 1h.. haos...
Sutra moram na aerodrom, ne bi trebalo biti gužve, nadam se da je otišao ko je mislio Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kada me god veliki grad primami svojim čarima, odovozim se svojom Majevicom. Nema većeg mira, nema buke, sam cvrkut ptica, odlicna cesta, nema guzve, zastoja, semafora, nema saobraćaja, samo zelenilo, rijeka Sokolina.
Pa bio u Zenici da se provoza gradom, nisi upratio, izgradila se ko Real Madrid. Mada mi nije jasan snimak "Majevice", a po kotlini se voza, ne moze haman pezo uzbrdo, lose gume.
Joj ja sam vala popizdio ovo za prvi maj i danas... Gužve gdje god sam došao... Do makarske i nazad 9l prosječna potrošnja, sve sa auto putem i cca 160km/h njime prosječna mi brzina 35km/h na cca 470km... Užas...
Pa vala bilo je za ocekivati… mogu misliti sutra kolapsa kod konjica kada se svi budu vracali Ili gore na gradisci..
Ja sam juče vozio oko 7 sati, od Italije do Slovenije. Bilo je gužve na autoputu, ali sreća samo jedan zastoj u Bolonji 15ak minuta.... Jutros krenem kući i odlučim se da pređem na Jasenovac, 10ak minuta čekali.... Usput ogladnili i odem u Gradišku, pored prelaza ima fin restoran, a na prelazu začepilo, jedva se miču auta, koja sreću sam imao..... Sutra će biti još veće ludilo.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nas glavni office je u Sarajevu na Otoci. Pa budem cesto tamo obzirom da sam rukovodeće lice. Bljak od guzvi, ne mogu da vjeruje da ljudi gube sate zivota kotraljući se od semafora do semafora, meni dobro pa samo pređem cestu i brzo sam na kružnom u Halilovicima, sreća pa napravise most da se ukljuci ka Butilama da se ne mora ici preko stupske petlje. Inače je sranje teško bi mogao zivjeti tamo, jedino da zivim pored posla.