Al po podatcima isto ubrzanje, moj navodno treba da ima 11 nesto do 100 a ovdje blize ovom stage1, ispod 10 sec Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Drži se ti ulja na kojem piše PSA B71 2290 A to nikako ne može biti 10w40. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jel ti se oni jos jednom preporucilo da promjenis majstora Specifikacija ulja za taj notor no.1 gradacija sekundarna, ako ima 5w40 moRe mada važnije mjenjati na vrijeme. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Hvala! Da li 5w40 dolazi u obzir? haha ovo je na drugom mjestu, nije na onom istom. Mijenjam jednom godišnje, na otprilike 8 hiljada pređenih.
Mislim da ne postoji 5w40 sa tom specifikacijom. Najčešće 5w30 ili možda 0w30. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma znači sipaj šta si i do sad sipao i to je to. Nisam ni razmišljao o promjeni dok mi ovdje ne ubaciše bubicu.
Danas prvi put prebacim na eco mode voznje i sta ti je audi pise poruka zatvorite prozore jer utice na potrosnju PS. Normalno nazad na dynamic, pa nije ovo 1.4 tdi
Jučer u Živinicama mi Golf 6 stao, samo se mirno ugasio i nakon toga vergla u prazno, izgleda da su dizne opet, pa smo zvali šlepu da ga odveze majstoru. Piše Check Engine. Rekoh da ostavim u Tuzli svoj da se uradi mali servis pred registraciju u julu, i eto desi se ovo drugo, a skoro bio na reparaciji dizni u Šapcu opet, ko fol riješili...
Valjda su rijesili problem dizni u novijem modelu 1.6 tdi, u Golfu 7. A u Golfu 6, koga god znam sa tim motorom, svi su imali problema.