Brand (koliko znam CAPRIOLO se sastavlja u Srbiji) i po koju recenziju na netu prosvrljat i lahko se odlucit...
ako samo plazas po asfaltu onda obavezno neke gume sa manjom sarom, prije je u sava salonu bilo njihovih i dunlop guma, sada jedino preostaje kenda flame
haha, prosle godine prodo istog, ct 3.1 ako se ne varam, 350KM u Mercatoru, veoma dosadno pedalati u mjestu kad sam ga prodavao, izgubio sam samo 30 KM, tako da se ne zalim puno
Auu odkad ja svoje nisam izvukao iz garaze, jesenas sam dobro sletio na liscu, super prosao, ali otad sam se ohladio :lol: Ili kada prolazis kroz tunel, pa te kamioni samo otpusu do zida :smt005 Ma najgore sto fakticki moras prvo autom negdje da se odvezes pa tek onda na bajk, Inace kod mene je onaj polar mirage pro, sa full opremom :mrgreen: , ima mu vec finih godina, samo gume jednom mijenjao, sasvim zadovoljan,....
Evo došlo vrijeme da i ja uzmem novog dorata. Bacio sam oko na ovo: http://www.ciklocentar.com/?jezik=bos&k ... oizvod=644 Inače budzet je do nekih 700 kmica ne bih dalje od toga išao.
Dali neko zna gdje tacno dodje neka radnaj za bike-ove u hotonju? Preselili su se sa Marijin dvor-a (preko puta Imtec-a) u hotonj. I dali valja cemu Alpina Matrix bike? Znam da nije bog zna sta ali mislim da ce posluziti mojim potrebama.
Imao sam ja BMXa slicnog ROG, prijeratni, ocuvan dosta, ne znam jel trenutno dostupan u garazi nisam zalazio dole godinama
ne vidjeh ovu temu ranije... u zadnje vrijeme sam se navuko pravo...u teretanu ni ne idem vise.... samo bajk i pici naokolo....ZAKON....
a ja vec dvije godine kontam da uzmem bajk ali nemam prostora u stanu da ga ostavljam, a u podrumu ne smijem ni pertlu ostaviti, odmah je neko odnese. meni bi taman bio jedan GT agressor, ubio se za "vrelaka" pocecu sanjati kako pedalam kol'ko mi se kupuje.
Evo uzeo novog dorata, Avalanche 3.0. Dvoumio se između 2.0 i 3.0 ali mi se čini da je 3.0 skroz ok tj. ne vrijedi onaj 200km više. Danas ka izvedem prvi put u šumu
Nek je sa srecom i sto manje kvarova i brobijenih guma imao :wink: Evo ja smekim jedne s kevlarskim umetcima, kao 100% ne probojne, cekam izvjestaj od druga koji par dana da se izvoza pa mozda nabavim!