Re: Turska-BiH Mogo bi nas Fatih terim spustit malo na zemlju u subotu, ovoliko euforije ne pamtim jos od vremena danske. :mrgreen:
Re: Turska-BiH Bitno je da ce Dodik ovaj pu navijati za nas, tako bar rece: "samo kad igrate protiv Turske" Ja mislim da cemo uvaliti prvi gol, ali da Bog da da pobjedimo. Vazda nam pada snaga i koncentracija od 60 do 90 min. Mislim da i oni imaju prejak motiv, jer nije isto ici u goste na krilima protekle pobjede i ocajnicki traziti pobjedu ko Turci (zbog Belgije), da ih navijaci ne bi zasuli kamenicama.
Re: Turska-BiH Igrali smo i u proslim kvalifikacijama protiv turaka i nije navijao za nas, m***cu mu. :smt003
Re: Turska-BiH mislim da treba biti zadovoljan dobrom igrom ,a golovi i rezultat su cesto puta manje-vise pitanje srece
Re: Turska-BiH Ko stvarno vjeruje u pobjedu, ulozit ce 50 eura na nasu pobjedu i castit ekipu s foruma, normalno
Re: Turska-BiH Mozda je u pitanju neka simbolika, no svi znaju da sam ulozio na Hrvatsku protiv Njemacke kad je bio isti omjer i dobio. Cudi me da se niko od ovih 'sporstkih novinara' nije sjetio toga
Re: Turska-BiH Ostali smo bez Safeta Nadarevica kojeg ce vjerovatno Ivan Radeljic, a igrat cemo onu defanzivniju varijantu sa 5-4-1, dakle, samo sa Dzekom u napadu. Valjda izadje na dobro, ali eto ne mogu se oteti utisku da bih vise volio da igramo u kombinaciji sa 2 napadaca.
Re: Turska-BiH idemo Bosna pa vrijeme je da i mi dobijemo nesto da krenemo dalje .... al imam jednu zelju kakvi god rezultati budu do kraja zelio bi samo da vidim ciru koliko god je to moguce kao trenera nasih jer covijek ima pricu ima iskustvo drzi disciplinu sam da ga oni supci iz FSBIH neotjeraju onda idemo svi zajedno da ih zapalimo mamu im lopovsku ... hvala sto ste me saslusali!!!!