Konačno su se pojavili prvi detalji za CoD 5 (screenshotovi). "Od Pacifika do Berlina" - tako sam mogao pročitati sa ove stranice. Call of Duty 5 : World at War je naziv nastavka.
bilo koja tema je dobra samo nek' nije nesto vezano za Amere, Arape i rat protvi terorizma da budem iskren, CoD 4 jedino ima dobru grafiku, ostalo je smece
samo nek ima melee oruzja, npr japanska carska vojska sa katanama uh ... ubilo se za ukidanje kampera
Pa sad se dosta furaju na to. Iskreno, meni svejedno koga idem ubijat, ne uzivim se toliko da bi mi bilo bitno. Eno, Frontlines: Fuel Of War, slicna tematika kao CoD4.
Idi igraj UT-a, nije CoD za tebe. Zasto bi mijenjali tematiku kad je WW2 dobitna kombinacija ? Mmmmm, I likes.
Ma u cemu je to bashanje toliko zabavno, ne kontam, igram cod fransizu od kada je izaso cod pa sve do danasnjeg dana i dalje ne kontam zakaj je to goosht prebiti nekog na mrtvo ime kundakom.
Zasto su igre toliko zabavne? Jednostavno, interesantno je kada nekog tako "opalis", valjda zato sto udaranje kundakom po glavi nije svakidasnja situacija. Ja mislim da je bash kulturan nacin da ponizis protivnika u igri poput CoDa. Ako nekom nije merak, nece ni biti, ako nekom jest - zasto mu oduzimati ono sto ga cini sretnim?
Kad sasječeš nekoga nožem na CS-u a tamo se čuje "Humiliation!" iz Quake-a... To da WW2 igre prolaze dobro je očito, al' i CoD4 je extra prošao i mislim da je super osvježenje nakon CoD-ova, raznih MOH igara i šta ja već znam. Al' eto valjda je više i CoD(dodijao) pa se traži nešto sa novim engine-om i inovacijama. Mislim da je flame thrower smiješno dodavati u takvu igru al' eto neka im bude.
ne slazem se... Meni je pojam bio cod1 i ruku na srce cod2, mada ceme sada neki stari codasi da izuju iz cipela.Naime cod4 mi nikako nije legao, ne znam kada sam zadnji put otisao na cod4 snd server, jednostavno nije to to.Dok cod2 se dan danas redovno puca. Dobra stara nema coda bez kar-a Samo se bojim da ovaj cod5 ne bude ono sto je bio cod3, nabrzake sklepan...
Braća po oružiju jedu ovo za doručak. Jebo ti igru u kojoj neko saspe rafal u tebe, čučneš iza zaklona i ustaneš k'o nov :lol: