Drugovi,shvatam da volite lika,volim ga i ja,ali morate razgraniciti sta znaci voliti ono sto on svira,ono sto izlazi iz njega u vidu emocije i neku tehnikaliju na gitari od obicnog akorda do brutalnog i zasljepljujuceg shreddinga. Znao je SRV i rif fino odsvirati ali covjece... :lol: 17 godina slusam ovo sto slusam,od domacg i stranog rocka,heavy metala do progressive metala i nekih alternativnih pravaca,druzio sam se sa dosta momaka iz odlicnih bendova na podrucju ex juge,ali nikada nisam cuo da neko kaze da je bluz najzahtjevniji za svirati a SRV najbolji gitarista,ni u zejebanciji ma kako pijan bio Ali postujem vase misljenje,nema potrebe trovati temu.
Pa nije bluz najzahtjevniji vec dzez, ispravka , a ako si se druzio samo sa onima koji slusaju samo rok i metal nije ni cudo sto nisi cuo
The Living Matrix (2009) http://www.imdb.com/title/tt1499960/?ref_=fn_al_tt_1 ........... superiška , jako dobro,zanimljivo!
Rise of a Texas Bluesman: Stevie Ray Vaughan 1954-1983 (2014) http://www.imdb.com/title/tt5525782/ Odlican, pogotovo za ljubitelje Stivija Ali daje i dobar pregled istorijata teksaskog bluza i kljucnih ljudi.
Ja sam u posljednje vrijeme poceo malo vise istrazivati na temu NASA-e i navodnih misija u svemir... To da je covjek ikad krocio na Mjesec je vec davno procitano i smijesno je komentirati tu USA laznu propagandu, ima toliko propusta u toj prici da je stvarno suvisno. Izrezirani scenarij kao i onaj o pogibiji 7 clanova posade u lansiranju Challenger-a 1986. Ali istrazujuci fail-ove u ovim novijim feed-ovima zapitam se da li uopste ima iko od ljudi gore, bar u niskoj orbiti. 90% snimaka su green screen ali sve vise naginjem ka tome da pocnem vjerovati da su ustvari svi snimci fake. Jos tuznije mi je u svemu tome, ako vec dobijaju 50 miliona dnevno od US stanovnistva, kako uz danasnje mogucnosti CGI-a ne unajme timove koji ce kvalitetno odraditi posao. Pocevsi od objekata koje zaborave postaviti u "lebdeci" tj. zero-gravity stadij, do loseg "rezanja" konopaca na kojim im vise "glumci", transparentnih dijelova tijela itd. Evo jedan video a ima ih 1000 na tu temu: Nisu ni kinezi nista bolji: Ima toliko materijala da sam se u posljednje vrijeme nasekirao bas oko ovoga. Evo i jedan solidan video o Elonu Musku i njegovom Space X-u, koji je ocito "isto sranje drugo pakovanje":
"The SpaceX DECEPTION + WHY They FAKE IT!!" u preview-u/naslovu videa je toliko strasan da me strah i ljudi koji otvore ovaj video.
Ma mozda nisam odabrao dobar video ali ih ima nekoliko ako te vec zanima koji ukazuju na iste propuste - greske na live snimcima kamera "na motorima", tzv. "space bubblese" koji su vec poznata stvar, cinjenicu da je Elon Musk izjavio da su gore "pustili" obicno auto a ne neko super opremljeno za specijalne uslove a gume su prezivjele, nije bilo promjena na karoseriji uslijed drasticnih razlika u temperaturi, pa do "glitcheve" gdje na momentima snimka Zemlje u pozadini se "zatrese" ili postane pixelasta a auto i lutka u njemu ne itd itd. Falcon je otisao gore pa dokle god i to ne osporavam, ali ova suplja sa "plutajucom" Teslom je jedan obicni green screen.
Zemlja je ravna, ispod žive ljudi gušteri, vakcinacija je za kontrolu uma. Degeneracija ljudskog gena je kompletna.