Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. dams82

dams82 Komšija

Ne znam, kod mene je sve ok, WhatsApp baš koristim sa ovim svojim po cijeli dan, sve 5. A i viber naravno ko i svi, nije bilo problema.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

2. nivla

nivla Komšija

nije jutros radilo nesto na viberu kako treba
    znam da sam hitno preko istog kontaktiran i odmah odgovorio da bih tek nakon nekih 30 min dobio notifikaciju message not sent, uglavnom viber je katastrofa, ne mogu da vjerujem da aplikacija koju koristi toliko ljudi radi tako lose, whatsup je sasvim druga prica

3. Haker

Haker Veteran foruma

Viber je generalno smeće od aplikacije. Mislim da samo mi na Balkanu to furamo

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

aNaToMiC ! likes this.
  4. Qler

Qler Veteran foruma

Da, i kad nekom to kažeš ko seoska mlada se uvrijedi. Tvrde svi da je viber najkorišteniji na svijetu...

5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ma Viber imao pozive puno prije Whatsappa i zato je kod nas toliko popularan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ja sam se prebacio skroz na Watsapp, ali moram imati i Viber zbog drugih koji ga jos koriste. Inace je Watsapp daleko bolja app

dams82 and Haker like this.
  7. Reznor

Reznor Overclocker

Kakav whatsapp, kakav viber, telegram zakon :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

kvaju likes this.
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Na telegramu nema cenzure...nije to čaba rusko :D
    Koristim i to :D

9. adsubzero

adsubzero Komšija

Za javne grupe idealno, a ne mora niko znati tvoj kontakt

10. kvaju

kvaju Komšija

Telegram je miljama ispred ostalih messengera, idealan za file sharing, na poslu sam nagovorio ostale da ga koristimo, puno se brže neke stvari obavljaju. I za čudo jedno 30% kontakta je na Telegramu, napredak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

11. BiceBolje

BiceBolje Komšija

Brazil.

Viber ima ubjedljivo najgoru desktop aplikaciju.