Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. zoi

zoi Veteran foruma

Eh u pravu si, tu je ta razlika jer je ovo na rate plaćeno.

Ti zapeo da sam pretplatio i gotovo haha. Kad se uhvatiš jednog ne popuštaš. Nisam pretplatio jer je meni 2000 za telefon a pogotovo s23 previše. Pisao sam već o tom telefonu i kupovini na forumu.

2. selvin

selvin Moderator

Dobro, nisi pretplatio, samo si ga 9 mjeseci poslije platio 200KM skuplje nego na izlasku, je li ok tako? :)

Pa ti si navalio da ubijedjujes da je bio skuplji nego na izlasku a zaboravio da si ga uzeo s kamatom.

3. Haker

Haker Veteran foruma

Zoi je kupio od čovjeka koji je toliko platio, on je lično platio manje i iskoristio akciju kasnije od samsunga da jos jedan kupi za manje ili dobije ako se ne varam, tako da nije ništa preplatio

Btw ovaj domod je stvarno najskuplja radnja ja ne znam kako ljudi tu kupuju toliko pa valjda vide cijene malo i po drugim radnjama prije kupovine

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

dams82 likes this.
  4. selvin

selvin Moderator

Kako god, taj telefon negdje u jesen 2023 je bio 1540KM na ekupi na akciji, prijatelj kupio. Domod dere, bolje cak i u telecomu uzet :) Ko god da ga je platio, pretplatio ga je. On ima racun pa je bilo logicno da je njegov :)

Ja cu gledat ako docekam jesen s ovim telefonom, pa razmotrit upgrade uz neku onu akciju ko sto su imali dodatni 21fe ili neki sat i slicno.

5. zoi

zoi Veteran foruma

Upravo tako, samo Selvin ima toliku potrebu da bude upravu da ja ovo još ni kod koga nisam vidio. Samo gura glavom kroz zid da dokaže da je on u pravu, umjesto da pročita napisano i tako iz posta u post. Gori sam ja što se upuštam u to sa njim.

6. selvin

selvin Moderator

Hajd ne rise. Napisao si imam racun, nista vise nisi napisao, telefon bio placen 2065KM i tvrdis da je bio jos skuplji na izlasku jer je kupljen 9 mjeseci poslije za tu cijenu. A pise lijepo, nagooglaj, 1919KM na izlasku bio i to je to. Logicno da sam upravu, to sto je tvoj telefon kupljen s kamatama nije moj problem.

7. selvin

selvin Moderator

Iz ovog sam ja trebao skontati da je na rate, da nisi ti kupio i mozda jos brojeve s lota sljedeceg kola? :) Upravu si ti :)

8. zoi

zoi Veteran foruma

Fino si potvrdio ovo što sam napisao :)

9. selvin

selvin Moderator

Pa sta sam trebao, da ti kazem jest bio 2900 na izlasku da budes zadovoljan? Pogrijesio sam sto sam napisao da si ti pretplatio a ne neko drugi, al odakle da to znam? Mozda si pisao tad 2023. Izvini sto te nisam upratio da nastavljas diskusiju od tad.

10. Haker

Haker Veteran foruma

Selvine u pravu si 100% nisi znao sve ok. Stvar je tvoj način na koji pišeš, ispada kao da si jedva dočekao da mu utrljas u nos da je preplatio.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

zoi likes this.
  11. selvin

selvin Moderator

Pa navalio kako ima racun na veci iznos (ispostavi se tudji), sta drugo da napišem nego da je telefon preplacen kad jest. Nije dijete i ima valjda mozak, nek koristi google kad ne vjeruje meni za cijenu i ako nisam upravu.

12. zoi

zoi Veteran foruma

Imaš eto nivlu i mobsterc koji su normalno odgovorili, stvar riješili odmah tu oko cijene ali ti nastavljaš dalje i evo još nisi odustao.

13. selvin

selvin Moderator

Tako je, upravu si.

14. Reznor

Reznor Overclocker

15. mobsterc

mobsterc Overclocker

Reznor likes this.
  16. Reznor

Reznor Overclocker

Posve se slažem, sviđa mi se ajfonizacija Pixela, barem ovi sekjuriti hepeci.

17. mobsterc

mobsterc Overclocker

Samsunze samsunze

18. mobsterc

mobsterc Overclocker

Niko da komentarise jeftinocu sekundarnog ljepila na flagshipu :D

Nego, prijateljica ima huawei, dobila na poklon neki iphone i hoce da prebaci, ima neka huawei app, ali whatsapp ne moze pa me zanima je li neko prebacivao, ima li neki konstruktivan prijedlog. Razmisljam da joj dam neki stari samsung da prvo na njega prebaci, ali pretpostavljam da mora rucno backup uraditi pa ovamo restore (ako i to bude radilo)

19. kvaju

kvaju Komšija

na whatsapp iphone u postavkama ima opcija transfer chats to iphone, trebalo bi da glatko to ide valjda, osobno ne cuvam poruke pa neznam

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

20. mobsterc

mobsterc Overclocker

Ma ne ide nista glatko sa huawei :D