Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. mobsterc

mobsterc Overclocker

Cuj to :D

EL NINO CFC and Haker like this.
  2. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Hahahahaha joj ne vjerujem hahaha

Forum u posljednje vrijeme bas teska zajebancija uglavnom :D

EL NINO CFC likes this.
  3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Omatorili smo, bez naocala ne treba ulaziti na forum :D

@zippoo procitaj na vrhu stranice, spomenuto vec. Dobra stvar je da se moze obrisati i nije se ponovo instaliralo kod mene.

EL NINO CFC likes this.
  4. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

hocemo li opet :D

5. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ma nisam gledao i citao temu,samo zalijepio ovo kada sam procitao

Valjda ce se i meni halaliti :D

6. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Nek si ti napisao, da nisi ja ne bi ni vidio :D

7. Reznor

Reznor Overclocker

8. EL NINO CFC

Danas mi pade sa stola Pixel 7 pro dok se punio, i blago napuklo staklo sa strane. Srecom display i dalje radi. Kakvo sranje. Gledam na iFixit preko 200 dolara zamjenski ekran.

Pazim na telefone, ali i ispadali su mi, ali eto, za sve stvari postoji prvi put u zivotu pa i za ovu.

Bas mi nekako vokri. Da barem OLED ekrani nisu skupi pa ne bih ni zamjerio toliko.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Ma staklo je čudo. Neki dan mi krenu ispadati i ja da ga uhvatim opalim ga u zraku doslovno ga zakuhao na beton, kontam to je to, uzmem ništa. Imam samo maskicu tanku.
    Jednom mi tablet sa kućnog stolica pao na tepih napuklo staklo

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

10. zoi

zoi Veteran foruma

Ja sjeo u auto i kad sam sjeo klizne iz džepa ono između sjedišta i razbije se ekran na s8 :eek:

11. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja sam primicao stolicu i pukne kad je dotakao rub stola, a znalo ispasti na kamenje i nista.

12. EL NINO CFC

meni je ispadao obicno sa visine stolice ili stola, i tada kad sam mislio da ce puci, nije pukao. danas mi bio na cosku stola, punio se i slucajno kabal malo zakacim nogom i krenuo padati isto ko da ga je neko potegao za kabal. i kontam nece mu biti nista, kad napuklo.

sranje kako god. sreca je pa nije neka velika pukotina pa se moze koristiti.

rekao bih da materijal kucista dosta utice na pucanje. dok sam nosao lumiu 1020 telefon mi je dosta puta ispadao, vjerovatno ona nokijina plastika je mekanija bila pa je dosta absorbirala udarac.

13. nivla

nivla Komšija

lumia 520 ispadala u raznim situacijama, i zadnji put kad je pala, bukvalno s 30-40cm visine i crkne touch

14. Qler

Qler Veteran foruma

Nema kod nas na piku niko Lumia 1020, volio bi je pazariti

15. nivla

nivla Komšija

16. Qler

Qler Veteran foruma

Ovo je 1520, i nju ću uzeti :) ali nema 1020

17. nivla

nivla Komšija

Last edited: Apr 29, 2025
  18. Qler

Qler Veteran foruma

Ma nikako da se nakanom da uzmem ovu, imam je u spašenim. Imam 930, 830, 950. Imam dvije N9, od Symbian imam C7, 808PV i 5800xpressmusic

19. nivla

nivla Komšija

ma autopijaca i lagano zalazak u predjele gdje vecina bez zastitne maske i rukavica ne bi otisla

20. EL NINO CFC

ovo se mora pazariti.

samo u kakvom su stanju, sumnjam da je ovo bez ostecenja 20KM.

ja imam u planu Nokiju N9 prije svega, i onda 808PV i to crvenu. A onda kasnije kako koja naleti, posebno one stare iz pocetka i sredinom 2000tih