U HR u one2play . Posto i sam znas kakvo je stanje u TZ sa igrackama . Da ovi su modeli sklapaju . Nije tesko samo su stickeri malo zajebani . Mada imas i obicne modele .
vidi stalka za cd.ove, kad sam davno imao slican, dosta igara bilo u njemu, pih sad rijetko da kakav cd imam
@Tale, da Bogme. Ma ne mogu ja da mi je golo nikako. Isto da sam u todjoj kuci kad nema tepiha ili cilima u stanu. @NINO, taj stalak su CDovi muzike. Iako sam ih sve prenjeo u digitalni format, nekako sam sentimentalan, pa ih se nisam kotarisao. Doduse i slusam ih po nekad. A imam jedan desno gdje mi stoje sve PS1 igrice.
Novi radni sto završen, ima još par điđa da se uradi da to bude ljepše. Možda malo previše clean, morat ću nabavit kakvu malu umjetnu biljku u lijevi dio, ili nešto sl.. Svaki prijedlog dobrodošao. I kvaliteta slika je crap, i know, sry.
evo malo suprotno od ove vase "cistoce" i ulickanosti desktopa P.S.ovaj subwoofer mi sluzi samo za pojacavanje,dakle kao potenciometar a drugi woofer je na podu image hosting over 10mb
Je l' to svi sjedite za kompjuterom ko da ste na poslu? Gdje je prostor da se dignu noge i da se izvališ pošteno?
Slika je brutalna, ako gdje se ima nabaviti slicna, nek neko okaci, ili ako tebi dosad(cisto sumnjam) pa budes prodavao :smt003 :smt005
Dobro vam je to. Ja kako sam se ozenio, prostor za pc se drasticno smanjio. Kad je bebaac dosao, htjeli me u ostavu smjestiti, a sad sam se ugurao u par kvadrata spavace sobe.