Evo i kod mene danas stigla obnova: Prije dva mjeseca napravim veliku gresku, uzmem na snizenju jedan Acer 24" da bi ga spojio sa Dell-om - katastrofa: Spoiler Danas napokon stize drugi zmaj: Spoiler
Ima li Splinter, Sjekać, Krang i ostala klapa ? Dobro bi bilo nabacati desetak modela "Nindja klan stopala". A da izbace jos ono vozilo sto putuju kroz zemlju.. pfff.
Imas samo sjekaca ono dao kao je original i Splintera Ovo je nickelodeon restart , pa je malo drugacije . Dobar show za pratit
Rispekt za to!!! Donatelo gospodin, koliko si ih platio po figuri? Evo i mojih jarana iz mladih vremena!
Figura je 80kn djevojka mi uzela tamo u nekim tim one2play shopovima HE-MAN is najs da mi je kakav dobar Skeletor EDIT : sad kad tek vidjoh ( skeletor ) faca
E jesi nasho spajat 16:10 monitor sa 16:9 Evo i ja ganjam sebi jos jedan 2412m, vidio polovan na jednom forumu, prodaje frajer ovdje u blizini mene, pa da ga jamim
Evo i kod mene, poprilicno uredno. Primjetite da nema vise krpe, ne znoje se ruke vise jako jupiiiii. Spoiler
Ovo sa 2 monitora ne lici ni na sta. Zapravo, bilo kakav setup sa parnim brojem monitora nema smisla, jer tamo gdje treba biti sredina desktopa, ti imas spojene ivice monitora