Hehe Samo kuciste nije predvidjeno da ide na pod, pogledaj mu konstrukciju, a ono je odredilo dizajn stola (130x70cm) koji je uradjen po narudjbi. Kuciste nema samo plavu boju, sa zadnje strane ima crnu boju tako da se pravo "stopilo" sa stolom, a sve to daleko bolje izgleda uzivo. Pored toga iza stola je uradjen cable management, a on nije prikazan. Samo mi je zao sto nisam imao prostora da napravim stol 40-50cm siri, i 10cm dublji jer stolica koju koristim nije obicna i samo je 12cm uza od otvora na stolu. BTW ladice su napravljene da mogu smjestiti po 300 standardnih CD-ova kako horizontalno tako i vertikalno, bas po narudjbi
Jesu ti stranice od stolice po narudžbi? Odakle ti one. Ja imam slične skroz, od plastike, i jedna mi je već pukla. Ne znam šta ću ako sad opet pukne, nemam zamjenskih više :|
@zoi stolica je iz Italije i oblozena je pravom kozom, a nju sam dobio na poklon i neznam koliko je kostala al sigurno nije bila jeftina. Nasloni za ruke su originalni i veoma kvalitetni. Dobar stolar bi ti mogao napraviti nove naslone za ruke, samo uzmi dobre mjere, al to ti nece biti jeftino...
Re: AW: Kakva je vasa soba u kojoj vam je komp? Vidi ima li Jysk ako odgovaraju ručke. Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Hoces da ga kroz Instagram provucem xD Koga zanima - nije skupa figura, a poteska je i bas kvalitetno uradjena, svaki zglob joj mozes rotirati: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 1212621822