Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Konjislav, May 6, 2008.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Sta ce javljat, bice best buy monitor

Sent from my iPad using Tapatalk

2. Qler

Qler Veteran foruma

Ja samo čekam za par mjeseci kad skonta da je zajeb... Bit će I told you so :)

3. dino73n

dino73n Veteran foruma

Ne treba par mjeseci. Skontat ce na day one.

27" 1080p nije upgrade sve da je i 1kHz

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

zippoo likes this.
  4. mobsterc

mobsterc Overclocker

Sumnjam da ce se to desiti.Prije ce biti da ce doci i reci, onako je kako sam mislio, ja ne vidim pixele, ovo je best buy :D
    3008 ima 100hz ekran, zato se uzivo ne vidi lag :D

selvin likes this.
  5. selvin

selvin Moderator

Ma gdje ce skontat. I da skonta nece priznat. Pa lik je i za 3008 pitao na forumu (kaze prijatelj kupuje), dobio 4-5 odgovora gdje niko nije preporucio kupovinu i uzeo ga. Za hardver isto svaki put. I da se zajebe mora hvalit jer je isao protiv svih. Ok, njegov izbor, razumijem, ali sto trazit misljenje onda, u cemu je poenta?

Ali najjaci izgovor kaze da smanji potrosnju... Pa ebemu nije grijalica. I ne, ne radi 24/7 osim ako ga nisi iz nekog tebi znanog razloga tako podesio. Ako ide u standby trosi ko upaljac.

6. zoi

zoi Veteran foruma

Taleta da nema trebalo bi ga izmisliti :D baš me nasmijala ova diskusija.

@selvin ne znam možeš li ti to, ako možeš stavi mu titulu Best buyer :D

7. selvin

selvin Moderator

Ma jok, samo mogu editovat, pomjerat i brisat postove, nikakve admin permisije :)

8. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Ko vas šiša.
    Dobar je monitor 100hz, full HD.
    Za 200 KM top, ima i HDR10+ mod.

9. selvin

selvin Moderator

Nek si nas vratio u 2000-te sa takvom kvalitetom slike. Nostalgija me puca.

10. dmr

dmr Veteran foruma

Al ima i HDR Selco :D

11. Bio_Sam_Zmijanac

Više sam ja proveo vremena u ventilacionim cijevima cs_assault nego što si ti ukupno gejmao. Šta meni treba da se raspravljam sa botinama i njubarama.

p4ja likes this.
  12. selvin

selvin Moderator

Pocetak ove teme, 2008. godina, pola foruma uzima 2232BW, 90ppi i placa ga tadasnjih ~500KM. Fast forward 16+ godina poslije, Tale uzima 80ppi monitor i kaze da mu je super. Koji napredak tehnologije :)

@Bio_Sam_Zmijanac nisam nikad bio gamer, tako da ti je izjava tacna. Ti si u kanalizaciji bio dugo vremena, samo izadji iz nje da vidis da je sad 2024. godina.

13. iPlay

iPlay Komšija

Sjoooo što mezite covjeka. :D

Možda je čovjek imao limitirani budžet. :rolleyes:

@Bio_Sam_Zmijanac da on tebe posluži. ;)

14. Bio_Sam_Zmijanac

Ne izlazim ja iz kanalizacije dok miševi hodaju cestama. Bolje je sa rajom.
    Kako ste me vi savjetovali ja sam trebao potrošiti 2500 KM na taj vaš računar iz 2024. Ovako sam dao ukupno 700 KM, dobio PC koji i dalje dere guzove. Više nego dovoljno za moje potrebe jer po vama ni monitor ne bi mogao kupiti za 700 KM jer ništa ne valja.

Last edited: Nov 5, 2024
  15. dmr

dmr Veteran foruma

hahaaha :D

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Tale zadovoljan monitorom, ustedio za veliki servis i ljetovanje, kud ces bolje :D

17. Qler

Qler Veteran foruma

Pixel ko hurmašica :) na slici se vidi :) al Tale, boli te ćošak :) samo da te posluži :)

p4ja and aNaToMiC ! like this.
  18. mobsterc

mobsterc Overclocker

Kenjas, rekao sam ti da ima nov aoc g2 za 260, nije to neka sada razlika, 60KM, i to je best buy monitor :D
    Ali ti se upalio na marketing pa mislis da je vece bolje i isao na 27 umjesto na 24.

19. Bio_Sam_Zmijanac

Sta žene kažu?
    Nema AOC G2 za te pare, najjeftini je 365 KM a i on je full HD.

Last edited: Nov 5, 2024
  20. Bio_Sam_Zmijanac

Pa nisu svi noliferi, sto bi dzaba bacao novac, to je isto da kupiš npr Mercedsa CLA, ne dobiš nista specijalno, loš kvalitet, velike pare si dao, malo prostora, slabo ide, loš u krivinama ali eto ima znak Mercedesa cisto za onoga koji ima maloga, pa da taj hendikep popuni znakom.