evo jedan nice deal https://www.ebay.com/itm/XBOX-360-2...6fa5a4b:g:ARUAAOxyeR9TIlJf:rk:1:pf:0#shpCntId 99AUD ili nekih americkih 70$ prema ebayu, free shipping
Kupio Gears of War na g2play, redeemam code na xbox.com i prodje, barem pod accountom stoji da je igra kupljena, ima opcija install, ali tu kad kliknem pop up prozorcic iskoci i kaze ( Sorry, there's a problem getting this info. Refresh the page, and we'll try again.) na G2play su naglasili da je za EU igra, a i meni je account na UK. Uglavnom, ne mogu pristupiti preko konzole u purchase history, izbaci neku gresku, kao da stranica ne postoji kojoj pristupam. Sad šta da radim, jel pravim negdje grešku u koracima, da li treba neko duze vrijeme da se igra pojavi na konzoli. Pokusao sam je naci i na storeu, ali tamo stoji da je ipak moram kupiti. I da dodam jos, konzola nije cipovana, danas je updateovo na zadnju verziju koja je dostupna, isti je Microsoft account i na konzoli i gdje sam redeemao code.
odlucio sam da krenem sa forza serijalom od pocetka, uzeo sam xbox 360 i hocu da krenem od forza horizon 1 i 2, ali po olx slabo ko ima, ima li neko od forumasa da prodaje ili da zna gdje se moze nabaviti , preporuka za nekog ko se bavi tim itd...