Haha dobro si. Elem, za vikend se bori Mirso a 23eg Christian Lohsen v JJ Okanovich, contender series.
Kad se Whittaker i Adesanya bore? Vidim dosta je hajpa oko Adesanye ali ja ga uopste ne vidim kao prijetnju Whittakeru.
Nekad tamo petog-šestog oktobra. Nemaju jos ni lokaciju. Sve zavisi u kakvoj ce formi Whittaker biti obzirom da stalno vuce neke povrede.
Ma ako je Romera dobio sa slomljenom rukom,hernijom i i nekim rupturama na anusu... On je po meni daleko najbolji u klasi.
28.9. UFC u Copenhagenu. Za sad samo jedan fight najavljen Gunnar Nelson v Thiago Alves, ali bitno da su ulaznice vec u prodaji. Kontam da li da izletim 120 Eura ovako na slijepo... Ne znam kakav je i da li je uopce uzitak gledati s vrha tribina.
"Dana White releasing Cris Cyborg from the UFC, will not offer her a new contract" White i njegov ego.
Ili je po njegovom kalendaru vec prvi april, ili je lik flat out retardiran, Henry Cejudo hoce da se bori protiv Valentine Shevchenko: https://twitter.com/HenryCejudo/status/1160689550617804800
Ma ovaj lik je kreten. Stipica sljedeći vikend, a i card je brutalno dobar. Nadam se da je došao pameti i sada pametnije. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kažem da je imao lošu taktiku i da ga je DC navukao. Ima predispozicije da pobjedi definitivno, nije da je DC klasu bolji borac. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nije bolji za klasu ali jeste bolji. Stipe mora kao Jones koristiti duze ruke i noge i probati ga drzati na distanci. Sto ce i uraditi narocito sada kada zna da ga ovaj u klincu moze jednim udarcem uspavati. Ovo sto DC radi sa 40 god je van svake pameti. Jedan od onih u GOAT diskusiji.
Romero je uvijek ovakav. Jedva čekam, sve tri borbe će biti super zanimljive Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Stipeeee koja borba Pogledao sve tri, odlicne svaka. Romero i Costa koji rat jebote,nevjerovatno. Stipu sam već halalio, ne mogu da vjerujem da jvjerujem da se vratio.