Ja ne vidim stvarno. Ako ti nije mrsko pogledaj ako fulam negdje. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Upravo sam se prijavio i izgleda da navedene opcije vise nema, bas cu im pisati. Evo kako meni to u history izgleda:
Ma ja, mora da su ukinuli DHL. Naručit ću standardno kada naručivao, doći će nekad Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne znam zašto su dodali "sigurno" ali tu se odjaviš, platiš i to je to Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da li neko posjeduje pametnu vagu? Xiaomi ima fin model sa pristupacnom cijenom. Malo sam istrazio i vidim da nisu bas tacne?!
Krenuo opet malo u gym pa da priupitam,koji whey je najbolji/najisplativiji i gdje ga uzeti ovde kod nas,najbolje Tuzla ili okolica?
Kako je muscle memory super stvar. Nisam trenirao 5 godina i zacas sam se vratio u staru formu. Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Uzimao sam Amino Hydro whey prije nekih 5 god. I tada mi se cinio "losim",uzasno lose se topio,i pakovanja su se razlikovala u ukusu i boji wheya... Nisam siguran u kvalitet tog wheya. Opravdano?
Kvalitet je u pet deka. Realno sve je to umjetno smeće, ne mislim na Whey kao Whey nego ta sranja što dodaju da to bude fensi ukus i boja. Plus ako si krenuo trenirati ne znam što če ti na prvim mjestu, proteine je prilično lako namiriti hranom posebno ako nisi ogroman lik. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Suplementi koje ja koristim. Malo sam pojacao jer ide sezona gripe a i trenutno sam na definiciji na svega 2200kcal. Treba vremena dok se nauci tijelo i ono sto mu odgovara, svako od nas je razlicit i nece reagovati identicno. Ako imate pitanja, sibajte. Suplementi su vecinom sa iHerba.