Sony PlayStation 5 official thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Jun 6, 2019.

1. zoi

zoi Veteran foruma

hahaha koji burn :D

Haker likes this.
  2. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Možeš i na www.kinguin.net pazi na "hidden fee" prilikom plaćanja, ali zna nekada biti povoljnije od cdkeys.
    Imaš još i www.eneba.com ali i tamo imaš skriveni trošak prilikom plaćanja pa moraš uvijek preračunati u odnosu na cdkeys.
    Meni je cdkeys najpouzdaniji.

DSA likes this.
  3. 7mediN

7mediN Aktivista

evo zavrsio i astro bot, jedna od boljih sto sam igrao na ps5

razmisljam sljedeci platinum rdr2, ako izadje 60fps update.

4. zoi

zoi Veteran foruma

Da su mislili do sad bi ga izdali. Igra stara 7 godina, konzole 5. Možemo jedino dobiti neku remaster verziju da je naplate po punoj cijeni svima.

5. 7mediN

7mediN Aktivista

ne bi remaster bio los, ako bude onaj $10 upgrade, mada sumnjam da ce to napravit u sljedecih par godina

ja igram na racunaru ponovo, 1440p ultra sa dlss4, pa mi glupo vratit se na 30fps na konzoli

6. Haker

Haker Veteran foruma

Sada rade GTA 6, ništa od RDR 2 u bilo kojem obliku jos godinama.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

7. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Remaster RDR2? Sta ce tu remasterovat, pa igra fenomenalno izgleda i performanse su odlicne, super optimizirana.

Sent from my iPad using Tapatalk

NaLe! likes this.
  8. zoi

zoi Veteran foruma

Ja, i? Kad je to pohlepne korporacije spriječilo da grabe za parama?

9. Stevie_Ray

Ma hajde, RDR1 za PC se “cekao” koliko, 15 godina?

Sent from my iPad using Tapatalk

10. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

pravo pitanje bi bilo hocemo li mi dozivjeti taj remaster. ljudi nakon gta 6 sigurno nece morati izbaciti 15 godina najmanje novu igru. vjerovatno ce samo stajncati remastere gta 6 za nove generacije konzola kao sto su do sad radili sa gta v.

11. Haker

Haker Veteran foruma

Pa zašto bi bio remaster. Igra vec izgleda odlično, jedino šta na konzolama fali je 60fps, to da su htjeli uradili bi davno.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

12. IdeMedoSumom

IdeMedoSumom Aktivista

Trenutno igram Witcher 3. Ubio 150h, story progress mozda tek na 35-40% :)

13. ming

ming Veteran foruma

Gdje uzeti sigurno PS vauchere za us trziste tipa placanje paypalom.

14. dmr

dmr Veteran foruma

Koje igre su only PS5 exkluzive koje bi opravdale kupovinu PS5pro? Astro bot je jedna od njih.

15. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja direktno na US Amazonu uzimam, i placam sa BH debit visa karticom. Ne znam ima li amazon paypal opciju, predpostavljam da ima.

16. igor.g

igor.g Komšija

Astrobot dolazi na PC krajem godine, ostaje ti onda samo demon souls i gt7. Ne vrijedi osim ako ne nadjes kakav polovnjak za 250eur. Ps5pro ama bas nikako, porez na ovce i hardcore fanove.

17. 7mediN

7mediN Aktivista

mislim da nijedna ekskluziva ne bi opravdala kupovinu ps5 pro

nema ih puno svakako

Last edited: Mar 18, 2025
  18. Stevie_Ray

Da PS5 Pro ima disk, onda bi usprkos visoj cijeni bila puno bolji izbor. Ali posto nema, i disk drive je dodatnih, koliko 150-200 EUR, nema smisla onda. Pa niko normalan im nece kupovat igre po 70 EUR, haloooo. Kupis i jos te vise zarobe za iducu generaciju.

A obicni PS5 je realno slaba konzola. Ali eto makar ih ima polovnih sa disk drive jeftino.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. IdeMedoSumom

IdeMedoSumom Aktivista

Ja sam ps4 eru "preskočio", ima mnogo dobrih igara iz te ere koje želim igrati. Za tu svrhu je ps5 optimalan, pro nepotreban.

Stevie_Ray likes this.
  20. zoi

zoi Veteran foruma

Nekome ko ima rtx 4090 i oled monitor nema to smisla nikako. Eventualno će im sve buduće igre doći na PC, samo sačekaš godinu dvije max.

7mediN likes this.