Sony PlayStation 5 official thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Jun 6, 2019.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Vezano za GoW Ragnarok, jel fakat Vanahaim ima 5x vise side questova nego ijedan drugi realm?

2. IdeMedoSumom

IdeMedoSumom Aktivista

Ja sam tek u Svartalfheim-u, i svidja mi se sto za sada svijet djeluje zivlji. U GoW 2018 je sve nekako pusto djelovalo.

3. 7mediN

7mediN Aktivista

ima puno side questova u vanaheimu ali nije problem njih prec koliko je problem doc do njih s onim camcem

4. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

To jest komplicirano, zapravo je jos gore prije nego sto pustis onu vodu.

A inace mislim da su mape u oba GoW i GoW Ragnarok slaba tacka. Jako su lose.

5. bojler

bojler Aktivista

Samo da još jednom provjerim ovdje prije nego kupim. Da li je ovo u redu i da li ću moći aktivirati ovdje u Bosni i Hercegovini, akaunt mi je na Hrvatskoj regiji, a na ovoj stranici gdje kupujem karticu piše da ne mogu aktivirati u Bosni i Hercegovini.
    https://imgur.com/a/8sMa6mw

EDIT: Aktivirao sam uspješno.

Last edited: Jan 3, 2025
    zippoo likes this.
  6. zippoo

zippoo Veteran foruma

To pise uvijek kao upozorenje ali ako kupis karticu sa svojom regijom,ostalo je nebitno.

bojler likes this.
  7. dmr

dmr Veteran foruma

8. Reznor

Reznor Overclocker

Vjerovatno je vezano za neki account, kvaka može biti ako taj account ne ide tebi u vlasništvo tj onaj ko ti je prodao može promijeniti pass, ako je to, izbjegavati.

9. zoi

zoi Veteran foruma

Sve ti piše u opisu.

Primarni account (profil) offline 15KM
    Igrate igru sa svog profila, skupljate trofeje na vas profil. Za ovaj account vam nije dozvoljeno koristenje interneta u bilo koje svrhe na konzoli nakon skidanja igre tj. koristenje interneta na bilo kojem profilu na konzoli, gledanje youtuba i slicnih stvari koje zahtijevaju internet konekciju. Kada zelite kupiti novu igru, kada ovu izvoljite, upalite internet i brisete igru i profil, jer ce igra biti zakljucana i nece se vise moci koristiti. Dakle igra radi do kad vam je na konzoli ugasen internet. A internet ugasite tako sto idete u setings/network/connect to the internet (i tu ugasite kvakicu). Igra se samo jednom moze skinuti jer nakon toga nemate vise pristup profilu. EMAIL I PASSWORD SE NESMIJE MIJENJAT I

10. dmr

dmr Veteran foruma

Da, cuo sam se s njim i to mi je pojasnio. A ima i ova druga opcija 70KM kupis profil sa igrom. Jedan profil jedna igra. Sta mislite o tome? :)

11. Reznor

Reznor Overclocker

Mislim da ne želim stotinu drugih profila, želim jedan i to svoj bez obzira na cijenu. Ako se ne isplati, prodati konzolu.

12. dmr

dmr Veteran foruma

I pito sam koliko max moze bit profila kaze 16 :D

13. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Bolja ti je opcija da nadjes jarana nekog dobrog sa kojim mozes share svoj, ili njegov racun, i onda po pola kupujete igre.

dmr likes this.
  14. zoi

zoi Veteran foruma

Ili jednostavno sačekaš da spadne cijena na onu koja ti je prihvatljiva i tad kupiš, kao što 99% ljudi radi. Popularnije igre možeš kupiti na disku i preprodati, ispadne te džaba.

15. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja sam neki dan sebi uzeo Risk of Rain 2 za 5$ na snizenju.

Bude igrica koje uzmem sa jaranom odmah na release, ali dosta cekamo i na snizenja.

16. Haker

Haker Veteran foruma

Dmr navikao dzabaluluka igrati pa se sad malo šokirao. Nije ti plejka skoda, to je vise mercedes

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

zoi likes this.
  17. DSA

DSA Aktivista

Ljudi gdje kod nas uzeti najpovoljnjje ove gift card za HR ili US store? Online ili fizicki svejedno?

18. dmr

dmr Veteran foruma

haha koliko si jadan za nepovjerovati :D

Last edited: Mar 16, 2025
  19. 7mediN

7mediN Aktivista

ja uzimam na cdkeys, nema nikakav fee, a moze i kriptom placanje.

DSA likes this.
  20. zippoo

zippoo Veteran foruma

DSA likes this.